Search

Ο Φυσέκης αγαπήθηκε πολύ στην Αλεξανδρούπολη και τα λόγια των φίλων του είναι η απόδειξη!

Στο μικρόφωνο του SportsAddict μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα προς τιμήν του Γιάννη Φυσέκη, κάποιοι από τους ανθρώπους που ο Γιάννης είχε συμπαίκτες, προπονητές, αλλά και ανθρώπους τους οποίους τους γνώρισε την Κυριακή.

Όλοι τους έχουν να πούνε μόνο τα καλύτερα για τον παλαίμαχο πια τερματοφύλακα Φυσέκη. Βασίλης Τσιομλεκίδης, Μιχάλης Φλώρος, Κώστας Συριτούδης, Νίκος Καλτσάς και Δημήτρης Σιώπης μιλούν για αυτόν και για τον αγώνα στον οποίο πήραν μέρος, στις παρακάτω γραμμές.

Βασίλης Τσιομλεκίδης – προπονητής ομάδας ποδοσφαίρου Αστυνομίας Αλεξ/πολης

«Τρία χρόνια πριν τέτοιες μέρες πανηγυρίζαμε την άνοδο στη Γ’ Εθνική με συνργάτη τον Γιάννη Φυσέκη. Σήμερα για μένα είναι η πιο ευχάριστη στιγμή μετά από εκείνη πριν 3 χρόνια. Βρεθήκαμε ξανά όλοι μαζί και κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Όλα τα παιδιά όταν άκουσαν ότι θα τιμήσουμε τον Γιάννη ανταποκρίθηκαν άμεσα. Ελπίζω να το απόλαυσε και ο κόσμος και τα παιδιά που έλαβαν μέρος και γιατί όχι να το κάνουμε και θεσμό κάθε χρόνο. Πολύ σημαντικός ήταν και ο φιλανθρωπικός σκοπός καθώς συγκεντρώσαμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξ/πολης.

Εγώ τον έζησα τον Γιάννη ως παίκτη, ως συνεργάτη, αλλά και ως αντίπαλο όταν ήμουν στο Σουφλί. Τον χαρακτηρίζουν το απίστευτο ήθος που έχει, η ηρεμία και η προσωπικότητα του την οποία και έβγαζε μέσα στα αποδυτήρια τις δύσκολες στιγμές. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Μιχάλης Φλώρος – προπονητής Ένωσης Άνθειας/Αρίστεινου

«Ήταν μία πάρα πολύ όμορφη προσπάθεια καθώς έγινε για να τιμήσουμε τον Γιάννη και παράλληλα είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ήταν μία πολύ καλή κίνηση, με ωραίο αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν βέβαια να υπήρχε λίγο περισσότερος κόσμος στις εξέδρες, αλλά εδώ στην Αλεξ/πολη είμαστε συνηθισμένοι με αυτές τις εικόνες. Νομίζω πάντως ότι όλοι όσοι βρέθηκαν το ευχαριστήθηκαν.

Ο Γιάννης είναι καταρχάς φοβερός σαν άνθρωπος, τρομερός χαρακτήρας, πραγματικός ηγέτης μέσα και έξω από τα αποδυτήρια και έξω στα αποδυτήρια. Δηλάδη αυτό που έχει ο κόσμος σαν εικόνα ότι ο Γιάννης είναι επιστήμονας, ότι έπαιξε ποδόσφαιρο κτλ., μπορεί να μην είναι ούτε το μισό από αυτό που πραγματικά είναι ο Γιάννης. Του εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε ότι κάνει από δω και πέρα στη ζωή του. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία γιατί με ότι και αν ασχολείται θέλει να το κάνει στην εντέλεια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει ότι και αν είναι αυτό».

Κώστας Συριτούδης – παίκτης ΑΟ Καβάλας

«Νομίζω σήμερα ήταν ο τέλειος συνδυασμός. Βρεθήκαμε όλοι μαζί, περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα και παράλληλα προσφέραμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Σήμερα θυμηθήκαμε τα παλιά. Κάναμε μαζί ζέσταμα μετά από χρόνια. Ήταν ωραίος συναγωνισμός όταν παίζαμε μαζί με τον Γιάννη. Ο Γιάννης είχε μία ηγετικότητα όταν έπαιζε και ο χαρακτήρας του ήταν ακόμα ένα μεγάλο όπλο του».

Δημήτρης Σιώπης

«Χαίρομαι να συμμετέχω σε τέτοιες εκδηλώσεις που έχουν κοινωνικό σκοπό και όφελος. Τιμή μου που αγωνίστηκα με τον Γιάννη τον οποίο δεν τον ήξερα, σήμερα τον γνώρισα και είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Είναι καλό να γίνονται τέτοιες ενέργειες. Στην Αλεξανδρούπολη και γενικότερα στον Έβρο δεν συμβαίνει συχνά αυτό και πιστεύω ότι είναι μία καλή αρχή για να διοργανωθούν παρόμοιες τέτοιες εκδηλώσεις».

Νίκος Καλτσάς – παίκτης Αστέρα Τρίπολης

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω μέρος σε αυτό τον αγώνα. Είμαι πιο πολύ για διακοπές στην Αλεξανδρούπολη, αλλά όταν πρόκειται για έναν τόσο καλό σκοπό πιστεύω ότι όλοι μπορούν να βοηθήσουν και βέβαια για τον Γιάννη που έχει προσφέρει στην πόλη δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Είναι ότι καλύτερο για έναν αθλητή να τον τιμούν οι φίλοι του και βέβαια οι φίλαθλοι από τις ομάδες που πέρασε».

 

Share it