Search

Αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν και έδωσαν ραντεβού για το Σεπτέμβρη οι διαιτητές της ΕΠΣ Θράκης

Σε μια πολύ όμορφη και καλοκαιρινή βραδιά στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού, η επιτροπή διαιτησίας παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης αλλά και όλων των διαιτητών και παρατηρητών που απαρτίζουν την Α΄ και Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία, διοργάνωσε την αποχαιρετιστήρια τελετή λήξης της διαιτητικής σεζόν ενώ παράλληλα απένειμε και τα πτυχία σε 17 απόφοιτους της σχολής διαιτησίας.

Μακριά από το άγχος των αγώνων και σε πολύ ευχάριστο κλίμα διαιτητές, απόφοιτοι και διοικητικοί γίνανε ένα και δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα με πολύ τραγούδι, φαΐ αλλά και διαιτητικές ιστορίες από τους παλαιότερους. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης αλλά και οι κ. Μανάκας και Γαβριηλίδης Β. ευχαρίστησαν όλους τους διαιτητές του πρωταθλήματος ενώ συμβούλεψαν και τους νέους για το υπόλοιπο της σταδιοδρομίας τους.

Φυσικά στο επίκεντρο βρέθηκε και ο κ. Ρόιδος ο οποίος  μετά την λήξη του πρωταθλήματος δήλωσε ότι αποσύρεται από την αγωνιστική δράση και δέχθηκε τις ευχαριστίες όλων αλλά και τις ευχές ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στην διαιτησία από διαφορετικό πόστο.

Πηγή: rodopisports.gr

Share it