Search

Έπαιξαν για καλό σκοπό και αποθεώθηκαν από 20.000 κόσμο στην Κρήτη Θρύλοι 2004 & Inter Forever

Είναι οι στιγμές αυτές που σε φέρνουν χρόνια πίσω. Θυμάσαι τον Χαριστέα, τον Ζαγοράκη και τα άλλα παιδιά της Εθνικής του 2004. Σε ένα πολύ ιδιαίτερο ματς στο Παγκρήτιο, σε έναν αγώνα – γιορτή η Εθνική μας του 2004 αναμετρήθηκε με τους βετεράνους άσους της Ίντερ. Ο κόσμος αγκάλιασε για τα καλά αυτήν την προσπάθεια με την παρουσία του στο γήπεδο για καλό σκοπό. Ο Ρεχάγκελ αποθεώθηκε, ο Γεωργάτος φόρεσε ξανά την φανέλα της Ίντερ και ο Σάκης Ρουβάς έκανε την σέντρα. Στο Παγκρήτιο βρέθηκαν περίπου 20.000 φίλαθλοι που αποθέωσαν τους διεθνείς μας.

ΦΑΣΕΙΣ Η ΕΘΝΙΚΗ, ΓΚΟΛ Η ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ… ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ

Με δεδομένη την ηλικία των παικτών το θέαμα στο α’ μέρος ήταν ιδιαίτερα καλό με αρκετές φάσεις και ευκαιρίες από την πλευρά της Εθνικής μας ειδικότερα. Οι παίκτες της Εθνικής μας αλλά και της Ίντερ έδειχναν και πάθος αλλά και να το απολαμβάνουν.

Στο 38ο λεπτό η Ίντερ έκανε το 1-0 με τον Καλόν με ωραίο τελείωμα. Εξαιρετική η ενέργεια πριν από τον Σουάζο που πέρασε 4 παίκτες και έβγαλε ασίστ. Οι διεθνείς μας πάντως είχαν παράπονα και… γκρίνια για υποδείξεις του Κάκου.

ΦΑΟΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ Ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ, ΓΚΟΛ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ, ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΙΝΤΕΡ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

Στην επανάληψη η Εθνική μας επεδίωξε από την πρώτη στιγμή να κάνει το 1-1. Στο 49ο λεπτό μία φαουλάρα από τον Τσιάρτα μετά από επέμβαση πήγε στο δοκάρι. Στο 51′ ήρθε το 1-1. Προσπάθεια του Κατσουράνη και χαμένο τετ α τετ από τον Παπαδόπουλο.

Μετά την επέμβαση του κίπερ της Ίντερ ο Κατσουράνης βρέθηκε στο σωστό σημείο και από κοντά έκανε το 1-1. Στην συνέχεια ο Καραγκούνης αγωνίστηκε και με την Ίντερ καθώς στην αρχή έπαιζε με την Εθνική.

ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΣΕ ΧΟΥΤΟ ΩΣ SURVIVOR ΚΑΙ 2 40ΛΕΠΤΑ

Ο Χούτος επίσης φόρεσε την φανέλα της Ίντερ. Τον προσφώνησαν ως Survivor. Τα δύο ημίχρονα είχαν διάρκεια 40 λεπτών.

ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η Εθνική μας ομάδα έχασε με σκορ 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι τελικώς και η… κούπα πήγε στην Ίντερ. Η διαδικασία των πέναλτι:

0-1 ο Ματεράτσι
1-1 ο Μπασινάς
1-2 ο Ντακούρ
Χαμένο πέναλτι ο Γεωργιάδης με απόκρουση
1-3 ο Καρμπόνε
2-3 ο Παπαδόπουλος
2-4 ο Κίβου
Καφές πέναλτι άουτ

ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ:

LEGENDS 2004 (Ρεχάγκελ): Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Νταμπίζας, Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Χαριστέας, Τσιάρτας, Φύσσας, Καραγκούνης και Παπαδόπουλος.

Στον πάγκο ήταν οι Γιαννακόπουλος, Βενετίδης, Νικολαΐδης, Καφές, Γεωργιάδης, Καψής, Κατσουράνης και Λάκης.

INTER FOR EVER (Καστελίνι): Τόλντο, Ζανέτι Χ., Μπιάνκι, Καλόν, Καρμπόνε, Ντακούρ, Ματεράτσι, Κίβου, Σουάζο, Γεωργάτος και Κολονέζε.

Στον πάγκο ήταν οι Μπέργκομι, Ζανέτι Κ., Μπαρέζι, Φρέι, Πίτσι, Φρέζι, Καραγκούνης και Χούτος.

Πηγή: gazzetta.gr

Share it