Search

Photos: Φινάλε στη σαιζόν με βραβεύσεις στους κορυφαίους της χρονιάς για τους διαιτητές Ξάνθης

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα και ιδιαίτερα οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε σε γνωστή ταβέρνα της πόλης το αποχαιρετιστήριο τραπέζι της χρονιάς που παρέθεσε η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης στα μέλη της τους διαιτητές, ενώ φέτος πέρα απο τις βραβεύσεις διαιτητών τιμήθηκαν και άλλοι φορείς, όπως ποδοσφαιριστές, παράγοντες και όχι μόνο.

Μια απο τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της βραδιάς το ξεχωριστό δώρο της Επιτροπής στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργο Πανίδη, του οποίου χάρισαν ένα πολύ όμορφο κειμήλιο(σπαθί) θέλοντας να τον ευχαριστήσουν για την άψογη συνεργασία που είχαν στον 1,5 χρόνο συνεργασίας καθώς ως γνωστόν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης όταν ανέλαβε την διοίκηση της Ένωσης είχε μπει παράλληλα και στην Επιτροπή Διαιτησίας θέλοντας να στείλει ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Πέρα όμως απο τον Πρόεδρο της ΕΠΣ, η Επιτροπή Διαιτησίας αποτελούμενη απο τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Γιάννη Δαλακούρα και τους αρχιδιαιτητές και καθηγητές της σχολής Βέργο Χαλβατζή και Δημήτρη Σάββογλου, τίμησαν τον πρώην συνάδελφο τους Ρομανό Κοντογιαννίδη που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς για την 25χρονη προσφορά του στον χώρο της διαιτησίας.

Σε μια καινοτομία φέτος αποφασίσθηκε οι διαιτητές να τιμήσουν πρόσωπα του τοπικού που ξεχώρισαν για το ήθος και την συμπεριφορά τους, έτσι κορυφαίος προπονητής αναδείχτηκε ο Γιάννης Γιοβανούδης για την παρουσία του τόσο στον Ορφέα Νέα Αμισσού όσο και στον Ερμή Μάνδρας, καλύτερος ποδοσφαιριστής ο Φώτης Παπάζογλου της Ελπίς Σουνίου, καλύτεροι παράγοντες αναδείχθηκαν τα μέλη της Κεντητής οπού τιμήθηκαν ο Πρόεδρος Σαλήογλου Αλτάν, ο Γραμματέας Ρεσήτογλου Ερσίν και το μέλος και παρατηρητής αγώνων φέτος Νουρήογλου Χασάν. Επίσης τιμήθηκε και η ΟΔΙΑΚ(διασώστες-νοσηλευτές) για την μεγάλη συνεισφορά τους με την παρουσία τους στα γήπεδα για να μην υπάρξουν τυχόν πρώτον βοηθειών.

Στο κύριο πιάτο της βραδιάς, η Επιτροπή Διαιτησίας μετά των Βέργου Χαλβατζή και Δημήτρη Σάββογλου προχώρησαν σε ειδικές βραβεύσεις διαιτητών, ενώ δόθηκαν και έπαινοι στα δέκα νέα μέλη της διαιτησίας της Ξάνθης που αποφοίτησαν απο την φετινή σχολή της Ένωσης. Ακόμη τιμήθηκαν οι καλύτεροι διαιτητές με βάση τις επιδόσεις τους στα παιχνίδια του ερασιτεχνικού που ήταν οι Βασίλης Ουζουνίδης, Χρήστος Τζεβελεκίδης και Μόσχος Γκαϊτατζής. Καλύτεροι βοηθοί ήταν οι Άγγελος Κοτινούδης, Σωκράτης Αγγελακόπουλος και Δημήτρης Κηλικιώτης.

Ενώ δόθηκαν ειδικοί έπαινοι απο τον γυμναστή της Ένωσης, Γιάννη Θεοδωράκη, για τους κορυφαίους σε φυσική κατάσταση φέτος αλλά και με συνεχή παρουσία στις προπονήσεις, αυτοί ήταν οι Παναγιώτης Βαμβακίδης και Εμίν Κεχαγιά.

Πέρα φυσικά απο τα τιμώμενα πρόσωπα το παρών έδωσαν σύσσωμη η διοίκηση της Ένωσης, αλλά και οι κορυφαίοι διαιτητές του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου που αγωνίζονται σε Εθνικές κατηγορίες. Με το φινάλε της βραδιάς πέρα φυσικά απο τις ευχές για καλό καλοκαίρι τα μέλη της Επιτροπής θύμισαν στα μέλη τους τις εξετάσεις που έρχονται  και ευχήθηκαν σε όλους καλή επιτυχία, και με το καλό η νέα χρονιά να βρει τα μέλη των διαιτητών της Ένωσης να αυξάνονται.

 

Share it