Search

Στην Ξάνθη την Κυριακή το τρίτο τουρνουά Βετεράνων Ανδρών και Γυναικών Πίνγκ Πόνγκ! Η προκήρυξη των αγώνων

Στην πόλη της Ξάνθης και  το κλειστό γυμναστήριο του 3ου Λυκείου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακη 11 Ιουνίου η 3η φιλική συνάντηση διπλών αγωνισμάτων Βετεράνων/Ανεξάρτητων επιτραπέζιας αντισφαίρισης(πίνγκ πόνγκ) για άνδρες και γυναίκες.

Αναλυτικά η προκήρυξη των αγώνων:

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.), έχοντας υπ’ όψη τον εσωτερικό κανονισμό διοργάνωσης των πρωταθλημάτων του,
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ
Την 3η Φιλική Συνάντηση ΔΙΠΛΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ περιόδου 2016-2017 στην κατηγορία Βετεράνων/Ανεξαρτήτων ανδρών & γυναικών για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και για τις συναντήσεις: α. Διπλοί Αγώνες ΑΝΔΡΩΝ με ζευγάρια κατόπιν δήλωσης συμμετοχής β. Διπλοί Αγώνες ΑΝΔΡΩΝ με τυχαίο καταρτισμό των ζευγαριών με τους ακόλουθους όρους:

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Έχουν όλοι οι παίκτες που δηλώθηκαν στα ομαδικά πρωταθλήματα του Π.Ο.Φ.Επ.Α. όλων των περιφερειών, όσοι έλαβαν μέρος στους ατομικούς αγώνες Ανεξαρτήτων και Βετεράνων αθλητών / αθλητριών του Π.Ο.Φ.Επ.Α., την περίοδο 2016-2017, καθώς και όσοι άλλοι Βετεράνοι ή Ανεξάρτητοι αθλητές θελήσουν να συμμετάσχουν. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εν ενεργεία αθλητές που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και η ηλικία τους είναι κάτω των 40 ετών.
2. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ α. Διπλοί Αγώνες ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ με ζευγάρια κατόπιν δήλωσης συμμετοχής β. Διπλοί Αγώνες ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ με τυχαίο καταρτισμό των ζευγαριών
3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 11/6/2017 με ώρα έναρξης 9:30 στην αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου του 3ου Λυκείου Ξάνθης (τέρμα Λευκού Πύργου). 4. ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν στο φαξ 2108993557 η στο email [email protected] το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 8/6/2017. Πληροφορίες Καραμπεάζης Γεώργιος τηλ: 6946003245, Καμπάταγης Θανάσης τηλ: 6745854327. 5. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
α. Διπλοί Αγώνες ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ με ζευγάρια κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.
• Τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εκ των προτέρων. • Θα υπάρξει μια μόνο ενιαία κατηγορία για όλες τις ηλικίες και ταυτόχρονα για Βετεράνους – Ανεξάρτητους. • Ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών, η πρώτη φάση των αγώνων θα γίνει σε ομίλους και στην συνέχεια με το σύστημα του απλού αποκλεισμού (ΝΟΚ-ΑΟΥΤ).

β. Διπλοί Αγώνες ΑΝΔΡΩΝ με τυχαίο καταρτισμό των ζευγαριών.
• Όσοι επιθυμούν να αγωνιστούν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εκ των προτέρων. • Σχηματισμός ζευγαριών : Οι αθλητές χωρίζονται σε δύο ομάδες και μπαίνουν σε αντίστοιχες κληρωτίδες. Στην πρώτη ομάδα συμμετέχουν κατά σειρά οι αθλητές που βρίσκονται στην πρώτη εκατοντάδα του πίνακα αξιολόγησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και εν συνεχεία μέχρι να συμπληρωθεί ο μισός αριθμός των συμμετεχόντων, λαμβάνεται υπόψη ο Γενικός Πίνακας αξιολόγησης του Π.Ο.Φ.Επ.Α. (ο μεικτός στην περίπτωση που συμμετέχουν αθλητές από διαφορετικές περιφέρειες). Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές μπαίνουν στη δεύτερη κληρωτίδα. Η επιτροπή κληρώσεων κατά την κρίση της μπορεί να συμπεριλάβει στην πρώτη κληρωτίδα και αθλητές που δεν εμπίπτουν στις προαναφερόμενες περιπτώσεις αλλά με βάση την παρουσία τους και τις επιτυχίες τους στο χώρο να αξιολογούνται ως αθλητές πρώτης δυναμικότητας. Τα ζευγάρια θα σχηματιστούν ύστερα από κλήρωση ενός παίκτη από την πρώτη κληρωτίδα και ενός άλλου από την δεύτερη. • Ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών, η πρώτη φάση των αγώνων θα γίνει σε ομίλους και στην συνέχεια με το σύστημα του απλού αποκλεισμού (ΝΟΚ-ΑΟΥΤ). 6. ΚΛΗΡΩΣΗ Η κλήρωση των ζευγαριών καθώς και των ομίλων θα γίνουν την ημέρα των αγώνων επι των παρόντων. 7. ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ Βαρύνουν τους μετακινούμενους παίκτες / παίκτριες. 8. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Διασφαλίζεται από τους παίκτες και τις παίκτριες. 9. ΕΠΑΘΛΑ Θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα στους πρωταθλητές και μετάλλια και διπλώματα στα δεύτερα και τρίτα ζευγάρια και των 2 κατηγοριών. 10. ΓΕΝΙΚΑ ■ Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 7 € ανά άτομο για όλα τα αγωνίσματα. ■ Όλοι συμμετέχουν με δική τους ιατρική ευθύνη. ■ Για τυχόν ανακύπτοντα θέματα που δεν καλύπτονται από την παρούσα προκήρυξη και τον Εσωτερικό Κανονισμό του Π.Ο.Φ.Επ.Α., υπεύθυνο για την επίλυσή τους είναι το Δ.Σ. του Π.Ο.Φ.Επ.Α..

Share it