Search

Μπαράζ αποχωρήσεων απο το Νέστο Χρυσούπολης των Θρακιωτών!

Ριζικές ανακατατάξεις στο «μοντέλο» του Νέστου Χρυσούπολης, αφού αποχωρούν οι Δημήτρης Μαγκαφίνης (προπονητής), Στάθης Καραλίδης (τεχνικός διευθυντής) και Γιώργος Μαστυγόπουλος (γενικός αρχηγός)!

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης μετά απο μια αρκετά καλή σαιζόν που έφερε το Νέστο στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο των «κυανόλευκων», Νίκο Μπουντρούδη για τη συνεργασία τους τον ενημέρωσε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει, ενώ ήδη δείχνει κοντά σε άλλη ομάδα, πιθανότατα την Παλαιοχώρα Χανίων, που έδειξε έντονο ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα.

Στην έξοδο τον Θασίτη τεχνικό ακολούθησε και ο Στάθης Καραλίδης, τεχνικός διευθυντής που «μπήκε» ως… στρατιώτης του Νέστου, στα δύσκολα του προηγούμενου καλοκαιριού, για να βοηθήσει την ομάδα και τον Μαγκαφίνη.

Επίσης, από την «οικογένεια» της Χρυσούπολης παραιτείται για προσωπικούς λόγους μετά από πολυετή και πολύ μεγάλη προσφορά και ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Μαστυγόπουλος. Ο Γιώργος Μαστυγόπουλος απο τους ανθρώπους που κρατούσαν ενωμένο το σύλλογο σε δύσκολες καταστάσεις, ήταν απο τους ανθρώπους που βοήθησε αρκετά παιδιά που πήγαιναν στο Νέστο ανάμεσα τους και αρκετά Θρακιωτάκια ενώ η αποχώρηση του ίσως ανοίξει τον δρόμο για αποχώρηση και κάποιων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Share it