Search

Καλή παρουσία του Νάση Στοίνοβιτς και των πιτσιρικάδων του ΠΑΟΚ στα Ευρωπαϊκά τουρνουά!

Μέτρησαν τις δυνάμεις τους, συνέλεξαν πολύτιμες εμπειρίες και επέστρεψαν  Ελλάδα με πολλές εμπειρίες και διακρίσεις! Ο λόγος για πέντε ομάδες από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, οι οποίες μέσα στο σαββατοκύριακο συμμετείχαν σε διεθνή τουρνουά.

Η Κ14 του “δικεφάλου του βορρά” οπού αγωνίζεται ο Κομοτηναίος Νάσης Στοίνοβιτς, μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων στο “International Youth Tournament”, που διεξήχθη στο Ντόρτμουντ ωστόσο έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε μεγάλες ομάδες.

Η Κ13 μετά την κατάκτηση του φημισμένου τουρνουά “Lennart Johansson” πέρασε άλλη μια δοκιμασία. Βρέθηκε στο Ανόβερο και συμμετείχε στο “Pfingst Cup” φτάνοντας ως τον τελικό όπου ηττήθηκε 3-0 από την Βέρντερ Βρέμης. Ήταν, μάλιστα, η πρώτη της ήττα έπειτα από σερί 50 ευρωπαϊκών αγώνων, δείγμα της εντυπωσιακής φουρνιάς που έρχεται!

Σε διεθνές… βάθρο ανέβηκε και η Κ11, που κατέλαβε την 3η θέση ανάμεσα σε 180 ομάδες στο τουρνουά “Pfingst Cup” του Ντίσελντορφ. Τα ΠΑΟΚτσάκια έχασαν τον ημιτελικό στα πέναλτι, αλλά στον μικρό τελικό ήταν πιο τυχερά και νίκησαν τη Σπάρτα Ρότερνταμ, πάλι στη διαδικασία της… ρώσικης ρουλέτας.

Η Κ10 κατέλαβε τη 12η θέση στο διεθνές τουρνουά “Robin Van Persie” στο Ρότερνταμ, ενώ τέλος η Κ9 πήρε την 9η θέση ανάμεσα σε 104 ομάδες στο τουρνουά “Kids Cup” στο Λεβερκούζεν.

Share it