Search

Το ευχαριστώ της διοίκησης του ΠΑΟ Κοσμίου στον Γιώργο Δίγκα!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το πρόσωπο του πρώην, πλέον, προπονητή της Γιώργο Δίγκα εξέδωσε η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Κοσμίου για την μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο και κυρίως το Κύπελλο που κατέκτησε ο σύλλογος.

Αναλυτικά:

Αγαπητέ Γιώργο

​Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Κοσμίου αισθάνεται την ηθική υποχρέωση αλλά και την ανάγκη να σου εκφράσει ομόφωνα και δημόσια τις πιο θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη προσφορά σου προς τον Όμιλό μας, με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Μαζί σου καταφέραμε να κατακτήσουμε το κύπελλο της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ, να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία μας και να τερματίσουμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, χάνοντας την άνοδο στην Γ΄ Εθνική από λεπτομέρειες.

Η προσωπικότητά σου, ο επαγγελματισμός σου, η σκληρή και καθημερινή δουλειά, η άριστη γνώση του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ο αμοιβαίος σεβασμός, η καλή συνεννόηση και η αντικειμενικότητά σου είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που μπορούν επάξια να σε χαρακτηρίσουν σαν έναν πολύ καλό προπονητή-συνεργάτη αλλά και άνθρωπο, στον οποίο αξίζουν τα καλύτερα.

Από την μεριά μας θέλουμε να σου ευχηθούμε ότι καλύτερο στην καριέρα σου, στην υγεία σου και στην οικογένειά σου. Θα παραμείνεις για πάντα ένας φίλος του σωματείου μας.
​Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για όλα.

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ζέκος Στέφανος Καραγεωργίου Χρηστος

Share it