Search

Ανακοινώνει Χάσι ο Ολυμπιακός και ξαφνικά ο Λουτσέσκου φαβορί για τον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Προπονητής του Ολυμπιακού θεωρείται κατά 99% ο Μπεσνίκ Χάσι, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αθήνα ο Αλβανός φαίνεται πως έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και εντός της ημέρας αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει πλέον θέμα Λουτσέσκου, κάτι που όπως φαίνεται όμως δεν συμβαίνει στον ΠΑΟΚ καθώς σε αναφορά της η εφημερίδα Metrosport τονίζει πως ” Μπορεί τα ξένα ΜΜΕ να υποστήριζαν ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Μ» στο κάδρο του Λούμπος Μίχελ είναι ο γιος του και πρώην προπονητής της Ξάνθης, Ραζβάν για τον οποίο έχει καλή άποψη εκτιμώντας τη δουλειά που έκανε στην ακριτική ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και ότι αυτό συνεπάγεται.

Σύμφωνα μάλιστα με άλλες πηγές, άνθρωπος του περιβάλλοντος του πρώην προπονητή της Ξάνθης έχει ήδη συνομιλίες με τον Μίχελ και μάλιστα βρέθηκε πρόσφατα στην Τούμπα. Φυσικά από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ στην παρούσα φάση τηρούν σιγή ιχθύος από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το θέμα Ιβιτς.

Είναι δεδομένο πως η πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ο Ρουμάνος στην τριετή παρουσία του στην ομάδα της Θράκης τον καθιστούν ως πρώτο φαβορί σε κάθε κενή θέση σε πάγκο μεγάλης ομάδας.

Share it