Search

Φιλικό αντάμωμα στην Κομοτηνή για τους βετεράνους ποδοσφαιριστές ΑΟΞ και ΑΕ Κομοτηνής!(+photos)

Στην Κομοτηνή βρέθηκαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ που αγωνίστηκαν στο γήπεδο της Παραδήμης κόντρα στους βετεράνους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Κομοτηνής, παιχνίδι που διεξήχθη στα πλαίσια των φιλικών σχέσεων των δύο συλλόγων.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής με τους ξανθιώτες να κυριαρχούν πλήρως καταφέρνοντας κερδίσουν με 4-1 χάρις τα τέρματα των Τσουβαλιδη, Κοτζακελίνη, Μαλούση και Αβραμίδη. Εν αντιθέσει με το.. τρίτο ημίχρονο οπού είχαμε ισοπαλία στο τραπέζι των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕ Κομοτηνής σε αυτούς του ΑΟ Ξάνθη.

Για την ΑΕ Κομοτηνής ο Δημήτρης Παπάζογλου ξεκίνησε το ματς με τους: Πούλιο, Καζάκη, Γούσιο Α. Πετρίδη, Κλειτσιώτη, Μάρκογλου, Μαρνάρη, Μηλιατζόπουλος Γιάννη, Γιαννακίδη,Μηλιατζόπουλο Πασχάλη, Ματζίρη.Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Πετμεζάς Κ., Σαπρανίδης Κ. Βουνάτσος Κ. Τσολακίδης, Γεωργιάδης, Πιπερίδης, Πετράς, Ζαφειρίου, Κακλαρίδης, Κουτσογιάννης Σπ. Νεστωρίδης Π, Ψημενίδης. 

Για τους Βετεράνους του ΑΟ Ξάνθη ο Νίκος Κριεζής ξεκίνησε με τους: Κουρτίδη, Φεράτογλου, Μαντζαρίδη, Τηλαβερίδη, Ανθόπουλο, Τσουβαλίδη, Κοτζακελίνη, Αβραμίδη, Δημητριάδη, Μαλούση, Γιοβανούδη. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Καρασερίδης, Καζάκης, Κουρής.

 

Share it