Search

Βραβεύσεις, συγκίνηση και 10 γκολ στο ματς της Αστυνομίας Αλεξ/πολης με τους Φίλους Φυσέκη!

Σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και με μία άρτια οργάνωση, πραγματοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα ποδοσφαίρου της Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και μία επίλεκτη ομάδα Φίλων του Γιάννη Φυσέκη ο οποίος ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας. 

Πριν την έναρξη του αγώνα που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξ/πολης, βραβεύτηκε ο Γιάννης Φυσέκης για την προσφορά του στον αθλητισμό της περιοχής και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Νίκος Ντούσκας για την προσφορά του στο σώμα.

Το θέαμα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό καθώς σημειώθηκαν 6 γκολ, ενώ το τελικό σκορ ήταν 8-2 υπέρ των Φίλων Φυσέκη οι οποίοι και προγήθηκαν με αυτογκόλ, ενώ η Αστυνομία ισοφάρισε με τον Σάπιε. Ο Λίτσκας έκανε το 2-1 για τους… διάσημους και ο Δορουγιδένης έφερε εκ νέου το ματς στα ίσια. Το 3-2 έγινε με ένα πανέμορφο γκολ του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και νυν του Αστέρα Τρίπολης Νίκου Καλτσά και ο Λίτσκας έβαλε το 4ο γκολ της ομάδας του. Στη συνέχεια ήταν σειρά του Μιχάλη Φλώρου ο οποίος με ένα πέναλτι αλά Πανένκα έκανε το 5-2 και έδειξε ότι παρ’ όλο που δεν αγωνίζεται πια είναι σε πολύ καλή φόρμα. Το 6-2 έγινε από το Γωνιάδη και το 7-2 από τον Κατρανίτσα που έκανε ένα εξαιρετικό σλάλομ πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο γκολ. Το τελικό 8-2 διαμόρφωσε ο Λίτσκας που σημείωσε χατ τρικ.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές του αγώνα ήταν σίγουρα η αγκαλιά του προπονητή της Αστυνομίας Βασίλη Τσιομλεκίδη και του Γιάννη Φυσέκη κατά την βράβευση του δεύτερου. Οι δύο άνδρες είχαν πανηγυρίσει με τον Εθνικό Αλεξ/πολης την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ακόμα μία ήταν όταν ο Μιχάλης Φλώρος που ήταν ο αρχηγός των Φίλων Φυσέκη, όταν βγήκε αλλαγή έδωσε το περιβραχιόνιο στον Φυσέκη με τον οποίο ήταν συμπαίκτες με τον Εθνικό στη Γ’ Εθνική.

Για τους Φίλους Φυσέκη αγωνίστηκαν οι:

Γιάννης Φυσέκης, Κώστας Συριτούδης, Παύλος Σταματόπουλος, Γιώργος Λίτσκας, Κώστας Πελτέκης, Γιάννης Γωνιάδης, Άρθουρ Αμπραχαμιάν, Ανδρέας Μκρτσιάν, Θοδωρής Τορομανίδης, Γιώργος Κατρανίτσας, Δημήτρης Σιώπης, Χρήστος Γιαννόπουλος, Νίκος Γκαϊτατζής, Μιχάλης Φλώρος, Περικλής Καρακασίδης, Κώστας Πατσιώρας. Προπονητής ήταν ο Αντώνης Τσικάκης.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο δεν ήταν πολύς, αλλά αυτοί που ήταν παρόντες έδωσαν όμορφο παλμό.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κίτσο & Τερζόπουλο.

Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το SportsAddict.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα ακολουθήσουν πλούσιο φωτορεπορτάζ και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

 

Share it