Search

Με μίξη παλιών και νέων η αποστολή της πρωταθλήτριας του Regions ΕΠΣ Ξάνθης για το φιλικό με την επίλεκτη ΕΠΣ Θράκης!

Με μίξη μελών της ομάδας που οδήγησε την ΕΠΣ Ξάνθης την κορυφή της Ελλάδας στο Region’s Cup και αρκετά νέα πρόσωπα επέλεξε να παρατάξει την μεικτή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ο Ενωσιακός προπονητής Απόστολος Κουτρουλός στο φιλικό με την επίλεκτη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης που διοργανώνει το Rodopi Sports.

Οι νέοι που κλήθηκαν είναι οι ποδοσφαιριστές του Άρη Αβάτου Κοσμάς Γκέκας, Αντώνης Χαριτίδης και Βασίλης Δόντσος αλλά και ο τερματοφύλακας του Φίλιππου Δροσερού Νετζούλ Μουαρέμογλου. Η αποστολή της ομάδας της Ξάνθης θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:30 απο το κατάστημα fresh co στο 4o χλμ. Ξάνθης – Λαγούς, ενώ το παιχνίδι στο γήπεδο του Σιδηροχωρίου θα ξεκινήσει στις  17:00.

Αναλυτικά την αποστολή της ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης απαρτίζουν οι ποδοσφαιριστές: Γιάννης Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Αλέξανδρος Σαρηγιαννίδης, Δημήτρης Μυλωνάς, Στέλιος Κοτζάκελης, Αλή Ογλού Γκιουνγκιορ , Γιώργος Τερζάκης, Κώστας Μπουρλόγλου, Χάρης Κατσής, Χαράλαμπος Κυριαζίδης, Στέλιος Τουργαίδης, Γιάννης Καραγκιόζης, Πέτρος Σαρηγιαννίδης, Ιωάννης Παπαδημητρίου ,Κυριάκος Καραπαζαρλής , Κοσμάς Γκέκας, Νετζούλ  Μουαρέμογλου, Αντώνης Χαριτιδης, Βασίλης Δόντσος, Κωνσταντίνος Κουτσομιχάλης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ

Share it