Search

Και επίσημα παρελθόν απο την Κεσσάνη Ερασμίου ο Χρήστος Μαλαδένης που ετοιμάζεται για την μεγάλη κατηγορία!

Την λύση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Μαλαδένη γνωστοποίησε η διοίκηση της Κεσσάνης Ερασμίου, με τον πολύπειρο βετεράνο ποδοσφαιριστή μετά απο συζήτηση  που είχε με τους ιθύνοντες του συλλόγου να καταλήγουν  σε φιλικό διαζύγιο.

Ο Χρήστος Μαλαδένης που τη νέα χρονιά εκτός απροόπτου, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, θα βρίσκεται σε πάγκο ομάδας της μεγάλης κατηγορίας του ποδοσφαίρου της Ξάνθης αλλά και αυτόν του Ατρόμητου Χρύσας επέλεξε να μην έχει τρία καρπούζια κάτω απο την ίδια μασχάλη καθώς απο την στιγμή που τη νέα σαιζόν Εράσμιο και Χρύσα θα ήταν στην ίδια κατηγορία θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για αυτόν να βρίσκεται και στις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Εράσμιου βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου προπονητή, με τους διοικούντες να θέλουν να συνεχίσουν την πετυχημένη συνταγή των προηγούμενων χρόνων με στόχο η ιστορική Κεσσάνη να επιστρέψει στο προσκήνιο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Κεσσάνης:

Η Διοικηση της ΚΕΣΣΑΝΗΣ ΕΡΑΣΜΙΟΥ ανακοινωνει την λυση της συνεργασιας με τον προπονητη Χρηστο Μαλαδενη, τον ευχαριστουμε για την προσφορα του στην ομαδα μας και του ευχομαστε καλη συνεχεια!! Η Διοικηση βρισκεται σε αναζητηση νεου προπονητη!!

Share it