Search

Πολύ κοντά σε συμφωνία με Κρίστο Τελκίνσκι η ΑΕ Διδυμοτείχου!

Τον αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασιάδη στο πρόσωπο του Βούλγαρου Κρίστο Τελκίνσκι φαίνεται πως έχουν βρει στην Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportsAddict, ο Τελκίνσκι είναι μια ανάσα απ’ το να γίνει ο νέος προπονητής της ΑΕΔ και μόνο κάποιες εκκρεμότητες (κυρίως στο οικονομικό κομμάτι) απομένουν για να γίνει αυτό πράξη. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο ο Βούλγαρος να κλείσει στους Εβρίτες μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Κρίστο Τελκίνσκι ξεκίνησε να αγωνίζεται επαγγελματικά ως ποδοσφαιριστής το 1997 με τα χρώματα της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, ενώ το 2002 ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέχεια έπαιξε σε Ακράτητο, Καλλιθέα, Παναχαϊκή και Προοδευτική, ενώ το 2007 μετακόμισε στην Κύπρο όπου αγωνίστηκε για μικρό διάστημα στην Πάφο. Επέστρεψε στην χώρα μας και έπαιξε σε Φωστήρα, Τρίκαλα και Ηρακλή Ψαχνών. Το 2012 αναχώρησε για την πατρίδα του και φόρεσε τη φανέλα της Μπότεφ Πλόβντιβ και της Ρακόφσκι. Στην τελευταία αγωνίστηκε έως το 2014 όταν και έμεινε ελεύθερος.

Ως προπονητής ο 38χρονος Τελκίνσκι έχει κοουτσάρει την Κ17 της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ με την οποία είχε φτάσει μάλιστα μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος όπου και ηττήθηκε στα πέναλτι από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Η ΑΕ Διδυμοτείχου, αν οι δύο πλευρές τα βρούνε, θα είναι η πρώτη ομάδα ανδρών που αναλαμβάνει.

Photo Credits: Εφημερίδα Αθλητική Ευβοίας

Share it