Search

Με τριπλή συμμετοχή στο Ultra Trail Via degli Dei της Ιταλίας οι Xanthi Runners!

Τριπλή παρουσία θα έχουν οι Xanthi Runners στον διεθνή αγώνα  Ultra Trail Via degli Dei που διεξάγεται στον δρόμο απο την Μπολόνια έως την Φλωρεντία.  Πιο συγκεκριμένα θα μετέχουν οι Αθανάσιος Δασκαλόπουλος, Ιωάννης Μιτσιβέλης και Ευστάθιος Ακριτίδης

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Τρις αθλητές μας στον Ultra Trail Via degli Dei που διεξάγεται στα αρχαία μονοπάτια των Ετρούσκων (ή Τυρρηνών κατά τους Έλληνες) και των Ρωμαίων!!!

Πρόκειται για ένα μοναδικό αγώνα ορεινού τρεξίματος ο οποίος γίνεται για πρώτη φορά και έχει αναφορά την φυσική μαγεία της οροσειράς των Απεννίνων όρων : ¨Από την Μπολόνια στην Φιέζολε – Fiesole (Φλωρεντία) κατά μήκος ενός αρχαίου ρωμαϊκού δρόμου¨. Η Απόσταση που θα διανύσουν οι αθλητές είναι 125 χιλιόμετρα (78 μίλια) με υψομετρική ανάβαση 5.100m D +, πλήρως βυθισμένα στη φύση.
Ο αγώνας της διοργάνωσης θα διεξαχθεί την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 και θα ξεκινήσει από την Μπολόνια – Piazza XX Settembre στις 22:00μμ και θα έχει τερματισμό το Ρωμαϊκό Θέατρο του Fiesole. Στον αγώνα θα συμμετάσχουν τρία μέλη μας ο Αθανάσιος Δασκαλόπουλος, ο Ιωάννης Μιτσιβέλης και ο Ευστάθιος Ακριτίδης. Τους στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια και τους ευχόμαστε να πάνε όλα καλά να χαρούν τον αγώνα και έναν καλό και υγιεί τερματισμό.

Για τον αγώνα μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο: http://www.ultratrailviadeglidei.com/home-eng

Share it