Search

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Οι παίκτες μου είναι οι πραγματικοί μάγκες”

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για τη νίκη στην Τούμπα. Ο Εβρίτης τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στο πάθος, την πίστη, την μαχητικότητα και την αυταπάρνηση των ποδοσφαιριστών του μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάθε παιχνίδι είμαι περήφανος για τους παίκτες που έχω, για την προσπάθεια που κάνουν, σήμερα πάλι θέλω να τους  δώσω πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους, έβγαλαν πάθος, μαχητικότητα, ενέργεια , αρκετοί παίζανε με προβλήματα αλλά έβγαλαν πάθος για τη νίκη. Θα έπρεπε να είναι εδώ τα 19 παιδιά που ήρθαν στην αποστολή, γιατί αυτοί είναι πραγματικοί μάγκες της όλης υπόθεσης και πάλι θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια».

Για το αν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό: «Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Απλά. Δεν ξέρω, αν η ομάδα είναι ευχαριστημένη από εμένα, θα δούμε».

Για το κομβικό σημείο του αγώνα και τα όσα έγιναν ανάμεσα στους δυο συλλόγους: «Ήταν αρκετά ήρεμα τα πράγματα, εντάξει τώρα κάποια πράγματα που ακούς από την κερκίδα, αυτά συμβαίνουν σε όλα τα γήπεδα. Η διαφορά σήμερα σε εμάς ήταν το πάθος και η πίστη που δείξαμε. Αυτό που είπα στα παιδιά, είναι ότι πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά στα τελευταία παιχνίδια, πρέπει κάποιος να μην βλέπει καλά για να μην το καταλαβαίνει, οπότε μπορούσαμε να το εκμεταλλευτούμε, είχαμε αρκετά παιδιά που θέλανε να δείξουν πράγματα, θέλανε να πάρουνε πράγματα και αυτό ήταν το στοιχείο που μας έδωσε τη νίκη, αν εξαιρέσεις 10-15 λεπτά στο 2ο ημίχρονο που μπήκε καλά ο ΠΑΟΚ και μας πίεσε, νομίζω ότι σε όλο το υπόλοιπο διάστημα το κοντρολάραμε το παιχνίδι».

Για τις απουσίες του Παναθηναϊκού και αν τελικά έκανε καλό στους «πράσινους»: «Μακάρι να είχαμε όλους τους παίκτες στην διάθεση μας, από εκεί και πέρα όμως πάντα με ενδιαφέρει αυτοί που είναι μέσα στο γήπεδο και αυτοί που ήταν μέσα, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό».

Share it