Μόνο στις γυναίκες δημιουργείται η Pre League, στην Α2 ανδρών θα παίξει η Ορεστιάδα που δεν δήλωσε συμμετοχή!

Μετά την ολοκλήρωση της σχετικής προθεσμίας που αφορούσε τη δήλωση συμμετοχής για τη δημιουργία της Pre League Ανδρών και Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 η ΕΟΠΕ ανακοινώνει τα εξής:

Όσον αφορά την Pre League Ανδρών, δήλωσαν συμμετοχή 10 ομάδες και δεδομένου ότι το όριο για την συγκρότηση της κατηγορίας ήταν 12 ομάδες, η κατηγορία δεν θα δημιουργηθεί.

Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή ήταν οι εξής: ΑΟ Παλλήνη, Πήγασος Πολίχνης, Ροδίων Άθλησις, ΟΦΗ, ΑΜΣ Νέστωρ, ΑΕΠ Ολυμπιάς, ΓΣ Απόλλων, ΕΑ Πατρών, ΧΑΝΘ, ΑΣ Άρης.

Αντιθέτως δεν δήλωσαν συμμετοχή οι: ΑΠΣ Κύζικος, ΑΟ Ορεστιάδας, ΑΕΚ Αθηνών, ΑΟ Σερρών, ΑΣ Ελπίς, ΑΣ Μακεδονικός. Έτσι λοιπόν, ο ΑΟ Ορεστιάδας όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή θα βρεθούν στην Α2 κατηγορία τη νέα σεζόν.

Στην Pre League γυναικών δήλωσαν συμμετοχή 12 ομάδες και έτσι την επόμενη σεζόν στη νέα κατηγορία θα αγωνιστούν οι:

ΑΣΠ Θέτις, ΑΕΚ Αθηνών, ΧΑΝΘ, ΑΟ Ηλυσιακός, ΓΣ Πετρούπολης, ΑΟ Λαμίας 2013, ΦΟ Βριλησσίων, ΓΣ Πανιώνιος, ΑΣΠ Απόλλων, Ζηρίνειος ΑΟΝ, ΓΣ Μεσσαράς, ΑΟ Αιγάλεω.

Αντιθέτως δεν δήλωσαν συμμετοχή οι: ΑΣ Ελπίς, ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης, ΑΣΚ Λαγκαδά, ΑΣ Ασκληπιός, ΜΑΣ Νέα Γενεά, ΕΟ Σταυρούπολης οι οποίες παραμένουν στην Α2 και μερικές από αυτές θα είναι και πάλι αντίπαλοι των Νίκη Αλεξανδρούπολης και Νέας Βύσσας τη νέα χρονιά.

Share it