Search

Μάχη για την ανάδειξη του MVP του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης! Δείτε ποιους ψήφισαν κόσμος και προπονητές

Ολοκληρώθηκε με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή, και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό, η ψηφοφορία του Sportsaddict για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας, του προπονητή της χρονιάς αλλά και του MVP στην φετινή Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Σε αντίθεση με αυτή για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας, που μετά απο τις επιλογές των προπονητών δώσαμε την ευκαιρία στον κόσμο που θα μπει να ψηφίσει να έχει την δυνατότητα να είναι αυτός που θα την αναδείξει με τα αποτελέσματα να είναι πολύ κοντά και στις επιλογές των προπονητών, σε αυτή του MVP επιλέξαμε να δημοσιεύσουμε και τις δύο καθώς είχαμε σημαντική διαφορά στην γνώμη των 10 προπονητών της Α1 κατηγορίας με αυτή του κόσμου που ψήφισε.

Βέβαια να δώσουμε ένα ελαφρυντικό, καθώς αυτό συνέβη διότι οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν απο έναν μέχρι τρεις υποψηφίους της επιλογής τους με τους περισσότερους(9/10) να επιλέγουν απο δύο ενώ μόλις ένας προπονητής επέλεξε να ψηφίσει μόνο έναν παίκτη για MVP της χρονιάς. Εν αντιθέσει με εσάς, το κοινό μας, που είχε την δυνατότητα να ψηφίσει μόνο μία φορά έναν απο τους δέκα υποψήφιους.

Η μεγάλη διαφορά δεν έρχεται μόνο στην πρώτη θέση αλλά εν γένει στην τριάδα, οπού πάντως να τονίσουμε πως αυτόν που ανέδειξε το φίλαθλο κοινό ήταν δεύτερος σε ψήφους και στις επιλογές των προπονητών, ενώ σε αντίθεση με τον κόσμο οι προπονητές φάνηκε να μην είναι ιδιαίτερα φαν των επιθετικών του πρωταθλήματος καθώς οι δύο κορυφαίοι σκόρερ του πρωταθλήματος Γιώργος Γεωργιάδης και Πάρης Κοτόπουλος ψηφίστηκαν μόλις απο 2 φορές έκαστος απο προπονητές της Α1 κατηγορίας.

Κορυφαίος για τους προπονητές της Α1 κατηγορίας αναδείχτηκε δεχόμενος τις ψήφους 6 απο τους 10 προπονητές ο μέσος του Άρη Αβάτου, Βασίλης Κουτσούμπας, αφήνοντας στην δεύτερη θέση ισόβαθμους απο 5 ψήφους τον αμυντικός της Ασπίδας Ξάνθης Αλέξη Σαρηγιαννίδη μαζί με τον αδερφό του μεσοεπιθετικό της Αναγέννησης Θαλασσιάς Πέτρο Σαρηγιαννίδη. Την πρώτη πεντάδα στις ψήφους των προπονητών έκλεισαν συλλέγοντας 4 ψήφους ο μεσοεπιθετικός του Άρη Αβάτου Αντώνης Χαριτίδης, και συλλέγοντας 3 ψήφους ο μεσοεπιθετικός του Εχίνου Σπορ Τουγκάι Χότσκα.

Σε αντίθεση με τους προπονητές που οι διαφορές ήταν αρκετά μικρές, άλλωστε ψήφισαν 10 εν αντιθέσει με τον διαγωνισμό της σελίδας μας που ξεπέρασε τις 6,000 ψήφους, με πολύ μεγάλη διαφορά απο τους υπόλοιπους κορυφαίος παίκτης της χρονιάς αναδείχτηκε ο Αλέξης Σαρηγιαννίδης της Ασπίδας Ξάνθης συλλέγοντας το εντυπωσιακό 45% των ψήφων σας.

Δεύτερος στις προτιμήσεις όσων ψήφισαν στην ειδική φόρμα του Sportsaddict αναδείχτηκε συλλέγοντας το 14% ο Τουγκάι Χότσκα του Εχίνου Σπορ. Ενώ τρίτος αναδείχτηκε παίρνοντας το 11% των ψήφων σας ο Κυριάκος Κωφίδης του Ηρακλή Ζυγού.

Την πεντάδα κλείνει ο πολυτιμότερος για τους προπονητές Βασίλης Κουτσούμπας του Άρη Αβάτου που ψηφίστηκε απο το 10% όσων ψήφισαν, ενώ τον ακολούθησε ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης της Αναγέννησης Θαλασσιάς με 9%. Ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως ψηφίστηκαν και οι δέκα υποψήφιοι με τους δύο τελευταίους μάλιστα σε ψήφους να ισοβαθμούν στο 4% δείχνοντας πως αν εξαιρέσει κανείς τους δύο πρώτους, και κυρίως τον αμυντικό της Ασπίδας, στους υπόλοιπους μοιράστηκαν οι ψήφοι απο το κοινό.

Όπως μπορείτε πάντως να διαπιστώσετε οι πρώτοι τέσσερις είναι κοινοί σε ψήφους κοινού και  προπονητών, με διαφορετική σειρά βέβαια, με την μόνη διαφορά στην πεντάδα τους να είναι ο Αντώνης Χαριτίδης του Αβάτου που επελέγη απο τους προπονητές και ο Κυριάκος Κωφίδης του Ηρακλή Ζυγού που επελέγη απο το κοινό.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους για την μεγάλη συμμετοχή σας, είναι ευχάριστο να βλέπει κανείς ο φίλαθλος κόσμος να αγκαλιάζει και να ασχολείται  με το τοπικό ποδόσφαιρο. Για να είμαστε ειλικρινείς ήταν δεδομένο πως δεν θα έχουμε κοινά αποτελέσματα σε προπονητές και κόσμο, παρότι τόσο αρκετοί προπονητές όπως και το μεγαλύτερο μέρος του κοινού δεν ψηφίζει με “αντικειμενικά” κριτήρια, αλλά αυτό είναι που κάνει τέτοιους διαγωνισμούς εξαιρετικά ενδιαφέροντες.

 

Share it