Search

Photos: Αποθέωση και συγκίνηση στο αντίο του Μανώλη Σιώπη στον Πανιώνιο

Μοναδικές, συγκλονιστικές ότι λέξη και να χρησιμοποιήσει κανείς είναι λίγο για να περιγράψει τα όσα ακολούθησαν το φινάλε της αναμέτρησης του Πανιωνίου με την ΑΕΚ που ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Εβρίτη μέσου Μανώλη Σιώπη με την φανέλα του “ιστορικού”, όπως και του Σπύρου Ρισβάνη.

Όπως αναφέρει και το panionianea απ’ όπου και οι φωτογραφίες, οι παίκτες του Πανιωνίου πήγαν μέσα στην Θύρα 3, φώναξαν όλοι μαζί συνθήματα του Ιστορικού και μάλιστα οι Σιώπης, Κόρμπος έκαναν… εξέδρα δίνοντας το σύνθημα “Όλοι στο Ναό” προς τον κόσμο του Πανιωνίου!

Με την σειρά τους οι οπαδοί του Ιστορικού φώναξαν “Σιώπη ψυχάρα για πάντα Πανιωνάρα” και “είναι τρελός ο αρχηγός”, ενώ και ο Ρισβάνης, αλλά και οι άλλοι παίκτες δεν σταμάτησαν να δέχονται συγχαρητήρια από τους φιλάθλους.

Ως γνωστών Σιώπης και Ρισβάνης θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο και το ματς με την ΑΕΚ ήταν το τελευταίο τους με την φανέλα του Πανιωνίου. Αμφότεροι οι δύο παίκτες στο τέλος της αναμέτρησης είχαν θερμό τετ α τετ με τους διοικούντες της ομάδας και μάλιστα η συγκίνηση ήταν εμφανής σε όλους! Αγαπήθηκαν και αγάπησαν πολύ οι δύο ποδοσφαιριστές και είδαμε και τον Νίκο Ζαμάνη να λυγίζει και να δακρύζει!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αρκετή ώρα μετά το παιχνίδι, περίπου 150 φίλοι του συλλόγου περίμεναν έξω από την κεντρική εξέδρα τους παίκτες της ομάδας και τους αποθέωσαν ξανά.

Πλέον ο Μανώλης Σιώπης ετοιμάζεται για την επιστροφή μετά απο αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό, ευελπιστώντας να πάρει την ευκαιρία που αξίζει και ειδικά μετά την τελευταία διετία του στον Πανιώνιο που αναδείχθηκε δύο φορές MVP για τον “Ιστορικό”, και παρότι αμυντικός μέσος κατάφερε με το πάθος, το πείσμα αλλά και τον εκπληκτικό του χαρακτήρα να κερδίσει τους πάντες και σίγουρα  σε κάθε επιστροφή του στη Νέα Σμύρνη θα ζει μοναδικές στιγμές.

Share it