Search

Τρεις αγωνιστικές η ποινή του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν με Πλατανιά

Η Πειθαρχική της Λίγκας ανακοίνωσε ποινή τριών αγωνιστικών για τον Ολυμπιακό για τον αγώνα με Πλατανιά. Κάνει έφεση ο Ολυμπιακός που θεωρεί υπερβολική την ποινή.

Ήταν μία υπόθεση που πρωτοξεκίνησε την 1η Απρίλη. Τότε ο Πλατανιάς είχε καταγγείλει βιαιοπραγίες και προπηλακισμούς σε παίκτες του αλλά και ανθρώπους της αποστολής και είχε βγάλει και ανακοίνωση για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Στην συνέχεια μετά και από εισαγγελική παρέμβαση για το ματς ακολούθησαν και οι σχετικές διώξεις για να κληθούν σε απολογία οι Πειραιώτες. Μετά την εκδίκαση της περασμένης Τετάρτης η απόφαση επρόκειτο να βγει την Δευτέρα αλλά τελικώς πήρε… παράταση 2 ημερών.

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες «κουβαλούν» ακόμη δύο αγωνιστικές ενόψει της επόμενης χρονιάς, η μία από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ και η άλλη για την συμπεριφορά του Φρανσουά Μοντέστο. Έτσι, εφόσον δεν μειωθεί η ποινή τους μέσω της έφεσης που θα καταθέσουν, το «Καραϊσκάκη» θα είναι κλειστό στις πέντε πρώτες αναμετρήσεις της νέας σεζόν.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την εξής απόφαση για το Ολυμπιακός – Πλατανιάς. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: « Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 14562/16-05-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 24ης-5-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00». Επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές ημέρες.

Πηγή: gazzetta.gr

Share it