Search

Σε οικογενειακό και ενωτικό κλίμα το τραπέζι τεχνικού τιμ και προπονητών στον Πρόεδρο του Ορφέα Μ. Χατζηκλεάρχου(+photos)

Με ένα οικογενειακό γεύμα σε γνωστή ταβέρνα του Ιάσμου, ολοκλήρωσε την φετινή απόλυτα επιτυχημένη σαιζόν του ο Ορφέας Ξάνθης, με παίκτες και τεχνικό τιμ να κάνουν το  τραπέζι στον Πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Χατζηκλεάαρχου.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή με τις κίνηση της αυτή έδειξε την εκτίμηση σε αυτά που προσέφερε την φετινή χρονιά ο Μιχάλης Χατζηκλεάρχου, στην πρώτη του χρονιά στον διοικητικό και μάλιστα στην κορυφή του Ορφέα, ενώ παράλληλα να τονωθεί το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Μάλιστα στην ομιλία του για την προσφορά του Προέδρου του Ορφέα είχε να λέει τα καλύτερα για έναν άνθρωπο που μπήκε και απο την πρώτη μέρα βοήθησε πολύ σε όλα όσα χρειάστηκαν για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί και να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική κατηγορία, και φυσικά και οι δύο αποθεώθηκαν απο όλους τους παρευρισκομένους.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι κουβέντες για τη νέα χρονιά, καθώς ήδη στην ομάδα της Ξάνθης με την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για την φετινή χρονιά ξεκίνησαν να κοιτούν την επόμενη ημέρα και το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με στόχο ο μεγάλος και ιστορικός Ορφέας και φέτος βασισμένος σε δικά του παιδιά να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Share it