Search

Επιστολή καταγγελίας για φύλακα του «Φώτης Κοσμάς» που ενοχλεί αθλητές και μικρά παιδιά!

Τέσσερις πολίτες της Αλεξανδρούπολης, πήραν την πρωτοβουλία και έστειλαν επιστολή καταγγελίας προς τον Δήμαρχο Αλεξ/πολης, το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Υπεύθυνο γηπέδου «Φώτης Κοσμάς» και κάθε υπεύθυνο με την οποία κάνουν λόγο για έναν φύλακα ο οποίος ενοχλεί αθλητές, αθλήτριες και μικρά παιδιά.

Η επιστολή:

«Προς κ. Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Δημοτικό Συμβούλιο & Υπεύθυνο Γηπέδου Κοσμά και προς κάθε υπεύθυνο

Αξιότιμοι κύριοι,

Δεν θα γράφαμε αυτή την επιστολή καταγγελίας εάν δεν είχαμε παραστεί ως μάρτυρες μιας απάνθρωπης αλλά και ανώμαλης συμπεριφοράς του επιστάτου – φύλακα του σταδίου Φ. Κοσμά όπου αθλούνται όλοι οι αθλητές και μας έδωσαν χαρές στο παρελθόν με τις επιδόσεις τους.

Τα απογεύματα υπάρχει ο φύλακας (με βρώμικα ρούχα και μακριά μαλλιά) που ενοχλεί αθλητές, αθλήτριες και μικρά παιδιά.

Πολλές φορές, παρεστήκαμε σε επεισόδια όπου αυτός ο ‘άνθρωπος’, έσπρωχνε, έβριζε και απειλούσε ανθρώπους που βρίσκονται μέσα.. Σήμερα, έφτασε στο σημείο να διώχνει έναν υπερήλικα, να τον σπρώχνει και να τον πιάνει από το χέρι, με πολύ βρώμικο τρόπο και όταν ο άνθρωπος του είπε ευγενικά να τον αφήσει και να μην τον σπρώχνει, αυτός με υπέρτατο θράσος, έλεγε ότι δεν έκανε τίποτα και ότι αυτός τον ακουμπά ενώ ουδόλως συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μάλιστα όλοι ήμασταν παρόντες και παρακολουθούσαμε με ταραχή και θέλαμε να καλέσουμε την αστυνομία.

Προταθήκαμε δε ως μάρτυρες για να του κάνουμε μήνυση διότι ξανα-έγινε αυτό και σχεδόν κάθε εβδομάδα με άλλα άτομα. Πέρυσι, το ίδιο ‘άτομο’ έδιωχνε ένα νεαρό πρωταθλητή ταχυτήτων, τον προηγούμενο μήνα έδιωχνε μια κυρία. Κάποια άλλη φορά έδιωχνε μικρά κοριτσάκια που ήλθαν στο γήπεδο για πρώτη φορά και δεν ήξεραν που να απευθυνθούν και άλλοτε μια κυρία με παιδιά που αθλούνταν.

Μάλιστα επικαλείται κάποιους νόμους που βάλατε εσείς κύριε Δήμαρχε, ώστε να μην έρχονται αθλητές λέει σε κάποιες ώρες στον αθλητικό χώρο.

Εάν κάνατε κάτι τέτοιο, εσείς φέρετε ακέραια την ευθύνη των κακουργηματικών πράξεων αυτού του υπανθρώπου και εσείς επίσης που τον προσλάβατε όπως λέει επειδή έχει ‘δόντι’.

Τι θα λέγατε εάν κάνουμε μήνυση και σας ορίσουμε ηθικό αυτουργό?

Πως δώσατε δικαίωμα σε κάθε αλήτη να προσβάλει την τιμή και αξιοπρέπεια των αθλητών αλλά και άλλων ανθρώπων?

Εσείς του είπατε να διώχνει διά χειροδικίας και αυτοδικίας τους ανθρώπους?.
Του επιβάλατε, λέει, να διώχνει κάθε παιδί και ενήλικα που βρίσκεται στο γήπεδο να αθλείται πριν τις 19.30!!!!!!

Ποιος αθλητής θα έρχεται το βράδυ να αθλείται? Τι κατάσταση είναι αυτή? ΝΤΡΟΠΗ για τον ελληνικό αθλητισμό, το Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης. Ντροπή να έχει τέτοιους υπαλλήλους (δημοτικούς). Άξεστους, ακοινώνητους, αγενείς!!!

Εάν χρειαστεί θα πάμε στη δικαιοσύνη.

Οι καταγγέλλοντες
Αργυρίου Ευάγγελος,
Παπαδόπουλος Γεώργιος,
Ιωαννίδης Ελευθέριος,
Καραγεωργίου Κωνσταντίνα….» 

Share it