Search

ΑΟ Ορεστιάδας: «Το παραιτηθέν τον Δεκέμβριο Διοικητικό συμβούλιο αποκλειστικά υπεύθυνο για την μη επιχορήγηση από τον Δήμο»

Ανακοίνωση με την οποία εξηγεί ότι αποκλειστική ευθύνη για την μη επιχορήγηση του ΑΟ Ορεστιάδας από τον Δήμο φέρει το παραιτηθέν τον Δεκέμβριο Διοικητικό συμβούλιο, εξέδωσε το ορισμένο από το πρωτοδικείο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Ο.

Η ανακοίνωση:

«Το ορισμένο από το πρωτοδικείο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ορεστιάδας γνωστοποιεί στους φιλάθλους της ομάδας ότι για την μη χορήγηση από τον Δήμο Ορεστιάδας της επιχορήγησης του έτους 2016, ύψους 25.000€, αποκλειστική ευθύνη φέρει το παραιτηθέν τον Δεκέμβριο Διοικητικό συμβούλιο λόγω μη ανάρτησης των απαραίτητων δικαιολογητικών στο σύστημα «Διαύγεια» και μη προσκόμισης στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου τα αντίστοιχα τιμολόγια. Παρά τις προσπάθειες, τόσο από πλευράς Δήμου όσο και από την παρούσα Διοίκηση, ήταν αδύνατη η χορήγηση των χρημάτων καθώς και η επιχορήγηση για το τρέχον έτος. Επίσης είναι αμφίβολη πλέον η μελλοντική επιχορήγηση της ομάδας από πλευράς του Δήμου».

Share it