Search

Photos: Φιέστα τίτλου για τον Απόλλων Ξάνθης με φιλική ισοπαλία με Ασπίδα παρουσία Μπέρτου!

Το απόγευμα της Τρίτης 30 Μαϊού πραγματοποιήθηκε η φιέστα τίτλου για τον πρωταθλητή της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, Απόλλωνα. Μάλιστα νωρίτερα διεξήχθη φιλικό με την Ασπίδα Ξάνθης με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2.

Στα του αγώνα οι δύο ομάδες με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση τους και τους προπονητές των δύο ομάδων να δίνουν ευκαιρίες και σε παιδιά που δεν αγωνίστηκαν πολύ φέτος. Η Ασπίδα προηγήθηκε με την έναρξη του δευτέρου μέρος με  0-2 χάρις σε δύο πολύ όμορφα τέρματα των Μάνου Χαραλαμπίδη και Ανδρέα Σαμαρά μετά απο ωραίες ομαδικές ενέργειες, για να έρθει πριν το φινάλε το τελικό 2-2 απο παίκτη ο οποίος είναι υπό δοκιμή για τον Απόλλων.

Για την ομάδα του Απόλλωνα ξεκίνησαν οι: Ντεμάι, Σελβίδης Χρ., Αβραμίδης, Σελβίδης Γ., Δημητριάδης Μ., Νικολαίδης, Μπαζοίδης, Βίντος, Κυρκούσης, Κατζιλίδης, Μαρκοσιάν. Αγωνίστηκαν και οι: Αραμπατζής, Φιλτανίδης, Αραβίδης, Δουμπενίδης, Γκοντόλιας, Κολγκιώνης, Γατσέλος, Σελβίδης Μ. Αγγελάκης,

Για την ομάδα του Χρήστου Σαμαρά ξεκίνησαν οι: Μπαμπούρης, Σαμαράς Ανδ., Ζώτος, Κούστας, Δογανίδης, Νικολούδης, Κούπας, Στεπανιάν, Πεντεζίδης, Κυριαζίδης, Χαραλαμπίδης. Αγωνίστηκαν και οι: Γούλας Β., Γούλας Χ., Μαλάκης, Νοτυμπάκου και Σάβαογλου Ρ.

Αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα πραγματοποιήθηκε η απονομή του τίτλου, αλλά και οι βραβεύσεις απο πλευράς Απόλλων στον MVP της φετινής χρονιάς που αναδείχθηκε απο τους συμπαίκτες του ο άτυχος στο φινάλε της χρονιάς Γιάννης Μαγδαλιανίδης(θυμηθείτε ΕΔΩ), αλλά και στους πρώτους σκόρερ της ομάδας Βαχέ Μαρκοσιάν και Στέφανο Ιγαννίδη, με τον Ιγαιννίδη να αφιερώνει μάλιστα το βραβείο στον γιο του.

Ακολούθησε η τιμητική πλακέτα στον άνθρωπο που υπό τις οδηγίες του ο Απόλλων ανέβηκε στην Α’ κατηγορία, Δημήτρης Μπακάλογλου, για να ακολουθήσουν στην συνέχεια οι απονομές των μεταλλίων στους πρωταθλητές του Απόλλων απο τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Χρύσανθο Ζουρνατζίδη και τον ταμία της ΕΠΣ Χακάν Ισμέτογλου. Ενώ τέλος την απονομή του πρωταθλήματος στους αρχηγούς του Απόλλωνα, Γιάννη Σελβίδη και Γιάννη Μαγδαλιανίδη, έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Πανίδης.

Ακολούθησε τραπέζι της ομάδας οπού το παρών έδωσε και ο ξανθιώτης αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Μανώλης Μπέρτος που έχει αρκετούς φίλους στην ομάδα του Απόλλωνα και τίμησε την ομάδα με την παρουσία του, σε γιορτινό κλίμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ιστορική άνοδο του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

 

Share it