Search

Στο γήπεδο της Φελώνης τα εντός έδρας παιχνίδια του Άρη Αβάτου! Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας

Σε ένα γνώριμο για αυτήν γήπεδο θα αγωνιστεί την φετινή χρονιά η ομάδα του Άρη Αβάτου, που όπως ανακοίνωσε θα δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο γήπεδο της Φελώνης στο οποίο αγωνίζεται η Βιστωνίδα. Θυμίζουμε πως στο συγκεκριμένο γήπεδο η ομάδα του Αβάτου έδωσε όλα τα παιχνίδια της για τα μπαράζ ανόδου και τις δύο φορές που μετείχε.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η έναρξη διάθεσης των καρτών διαρκείας της ομάδας, αλλά και απο που μπορεί να τα αποκτήσει κάποιος.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Ανακοινώνουμε ότι οι κάρτες διαρκείας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-18 όπου η ομάδα μας θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία και στο γήπεδο του Α.Ο.Βιστωνίδος από την Δευτέρα 5/6/17 θα διατίθενται προς πώληση και διάθεση στον φίλαθλο κόσμο του νομού μας .
Σκεπτόμενοι την οικονομική κρίση που περνάει ο φίλαθλος κόσμος και θέλοντας να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους να μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο ενημερώνουμε ότι το ατομικό εισιτήριο διαρκείας χορηγία του καταστήματος COPY COFFE θα κοστίζει 30,00 ΕΥΡΩ για ολόκληρη την ποδοσφαιρική σεζόν.
Ο κάτοχος κάρτας διαρκείας των 30 ΕΥΡΩ θα μπει σε κλήρωση όπου ένας τυχερός θα κερδίσει διαμονή δωρεάν 2 ημερών στο Πήλιο στο ΗΟTEL PILLION TERRA προσφορά του Κου Φωτιάδη Πόλυ.
Επίσης θα υπάρχει η κάρτας Διαρκείας VIP χορηγία του καταστήματος ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗ η οποία θα κοστίζει 100,00 ευρω και θα ισχύει για την είσοδο οικογενείας μέχρι 3 ατόμων(άντρας-γυναίκα-τέκνο έως 15 ετών) καθώς και την δωρεάν παροχή μίας κάρτας των 30,00 ευρω καθώς επίσης και την συμμετοχή τους στην κλήρωση για Πήλιο.
Τις κάρτες διαρκείας μας θα μπορείτε να τις βρείτε στα εξής καταστήματα τα οποία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια που μας παρέχουν
-Ψησταριά Τοπτσίδη Θεόδωρου στο Άβατο Ξάνθης
-Περίπτερο Σαμπρή Ελτάλ στο Παλιό Άβατο Ξάνθης
-Καφενείο Πυροστιάνη στα Μάγγανα Ξάνθης
-Πρακτορείο ΟΠΑΠ Κου Καλτσά Δ. στο Εύλαλο Ξάνθης
-Καφετερία ΕφεντόπουλοςΔ. στο Εράσμιο Ξάνθης
-Πρακτορείο ΟΠΑΠ Κου Παπαδόπουλου Περικλή στην οδό Μ.Καραολή ΞΑΝΘΗ
-Στεγνοκαθαριστήριο ΤΟΞΟΤΗΣ στην οδό 28ης ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗ
-Φαρμακείο Πόλυ Φωτιάδη στην οδό 28ης ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗ και στο χωριό Εύμοιρο Ξάνθης
-Κατάστημα γυναικείων υποδημάτων MIGATO στην 28ης ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗ
-Κρεοπωλείο ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ Δ. στην οδό Πίνδου ΞΑΝΘΗ
-Επίσης όλα τα μέλη του Διοικητικού μας συμβουλίου θα έχουν κάρτες για την εξυπηρέτηση σας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ .
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ, ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ …..ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ …ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ…ΞΑΝΘΙΩΤΗ, ΞΑΝΘΙΩΤΙΣΣΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Share it