Search

Σάκης Δανίδης: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, υπάρχει όρεξη και μεράκι στη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου»

Έγραψε ιστορία η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, που πανηγυρίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο-υπέρβαση στη Γ’ Εθνική (εν μέσω μεγάλου ανταγωνισμού), και ο έμπειρος επιθετικός και αρχηγός της ομάδας, Σάκης Δανίδης, «μετρ» στις… προαγωγές ομάδων, μίλησε στο «pamebala.gr» για τον φετινό… άθλο της Δόξας.

«Η άνοδος κρίθηκε στο πολύ καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο στη διαδικασία των πλέι οφ, κερδίσαμε σε όλες τις έδρες των ανταγωνιστών μας, κάτι πολύ σημαντικό, ενώ είχαμε και μεγάλο αγωνιστικό βάθος ως ομάδα» ανέφερε αρχικά ο 38χρονος σέντερ φορ, που έχει φορέσει και τα χρώματα του  Πανθρακικό (βοήθησε στην ιστορική πρώτη άνοδό του στην Α΄ Εθνική), ενώ έχει ανόδους με Αναγέννηση Επανομής, Δόξα Γρατινής και θητεία ακόμα σε Ποσειδώνα Ν. Πόρων, Λεωνίδιο, Εθνικό Αστέρα, Έβρο Σουφλίου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Ο Κομοτηναίος στράικερ συνέχισε: «Ήμασταν μια ομάδα με εξαιρετικούς χαρακτήρες και αυτό μας έκανε οικογένεια και έβγαινε στο γήπεδο. Έκανα πρωταθλητισμό και πήρα ανόδους σε υψηλότερο επίπεδο, κατακτώντας τίτλους και είναι σημαντικό το ιδανικό κλίμα στα αποδυτήρια, όπου υπήρχε εκεί «υγεία», κόβαμε πρώτοι το νήμα. Ο στόχος στο ξεκίνημα ήταν μια καλύτερη θέση από πέρυσι, δεν ήμασταν φαβορί, κανείς δεν μας περίμενε για πρωταθλητές. Φαβορί ήταν το Κόσμιο, οι Σάππες και μετά τα Χριστούγεννα ο Ίασμος».

«ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ»

Για να συνεχίσει ο Δανίδης, για τη νέα πρόκληση και την αναβάθμιση που χρειάζεται στην ομάδα της Κομοτηνής:

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τη διοίκηση, που πρέπει να διαχειριστεί μια κατάσταση πολύ διαφορετική από το τοπικό. Πρώτα πρέπει πρώτα να οργανωθούν εκείνοι, οι απαιτήσεις είναι πλέον τεράστιες. Είναι όμως άνθρωποι με όρεξη και μεράκι για την ομάδα του τόπου τους και νομίζω θα κάνουν το καλύτερο . Τώρα ο στόχος φυσικά θα είναι η παραμονή , αν αυτό είναι εφικτό , γιατί είναι κάτι δύσκολο αλλά θα πρέπει να το παλέψουν. Για το ρόστερ σίγουρα θα χρειαστούν προσθήκες παικτών, κυρίως με πιο έμπειρων, είμαστε αρκετά άπειροι ως ομάδα».

«ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ!»

Όσο για τον ίδιο; «Θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας , η αλήθεια είναι πως έχω δεθεί με τη Δόξα , να δω τι σκέφτονται και θα χαρώ να βοηθήσω όπως και από όπου μπορώ σε αυτήν τη μεγάλη δοκιμασία που έρχεται. Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με το τοπικό, ως παίκτης τουλάχιστον, διότι η εμπειρία μου αυτή είναι ότι χειρότερο είχα όσο ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο!».

Share it