Search

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου έγιναν στην Ξάνθη οι Πανελλήνιοι αγώνες Badminton(+photos)

Πραγματοποιήθηκε για 1η φορά στην πόλη της Ξάνθης Ξάνθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων badminton, με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή τόσο από αθλητές απο συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας αλλά και από θεατές που προσήλθαν στο κλειστό γυμναστήριο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ» της Ξάνθης με τους διοργανωτές να έχουν στήσει μια πραγματική γιορτή.

Στην έναρξη των αγώνων απηύθυνε χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης Αλεξία Γκιρτζίκη. Η διοργάνωση ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους θεατές και φυσικά στους αθλητές, προπονητές και γονείς που ταξίδεψαν από διάφορα μέρη από όλη τη Β. Ελλάδα.

Αναμφίβολα, η διοργάνωση ήταν ένα απόλυτα επιτυχημένο τεστ που ανοίγει διάπλατα το δρόμο για ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις στο άμεσο μέλλον στην πόλη της Ξάνθης που διαθέτει τα απαιτούμενα γήπεδα αλλά και ανθρώπους με μεράκι και όρεξη να τρέξουν για αυτό, και με την συμβολή του προπονητή του Αρίων Ξάνθης, Μπάμπη Ιορδάνου και των μελών του συλλόγου που συνέβαλαν ως εθελοντές στον αγώνα βοηθώντας και αυτοί στην άρτια απο όλες τις απόψεις διοργάνωση.

Αξίζει να τονίσουμε και την κίνηση του συλλόγου, που αναμφισβήτητα απέδειξε και το μεγάλο κέρδος της πόλης απο τέτοιες διοργανώσεις, καθώς πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στην πόλη της Ξάνθης και τα σοκάκια της Παλιάς πόλης στους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους που βρέθηκαν στην Ξάνθη μια μέρα νωρίτερα απο την διεξαγωγή των αγώνων.

Σε νεότερη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ απο τις απονομές και τα αποτελέσματα των αγώνων.

 

Share it