Search

Το Σαβ/ριακο 3-4 Ιουνίου ξεκινάει στην Αλεξ/πολη το μεγαλύτερο τουρνουά Beach Volley στη Θράκη! (VIDEO)

Η διοργάνωση του YaSu BeachVolley ανοίγει τις πύλες το Σάββατο 3 Ιουνίου στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη, για το πρώτο εκ των πέντε συνολικά τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι και απ’ όπου θα προκύψουν τα 12 καλύτερα ζευγάρια, που θα αγωνιστούν στο τελικό τουρνουά που θα γίνει στα μέσα του Αυγούστου.

Το YSBV for all θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά, ενώ από φέτος αποτελεί αναγνωρισμένη διοργάνωση απ’ την ΕΟΠΕ στην κατηγορία satellite. Σε κάθε τουρνουά εκ των πέντε, οι αθλητές που συμμετέχουν λαμβάνουν βαθμολογία, απ’ την οποία και θα προκύψουν όσοι θα φτάσουν στο τελικό τουρνουά 12-14 Αυγούστου.

Πρόκειται για το καλύτερο τουρνουά beach volley στην κατηγορία των Ανδρών στην περιφέρεια της ΑΜ-Θ, καθώς συγκεντρώνει σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων, ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Το πρώτο κομμάτι της διοργάνωσης ξεκινά με το κυρίως ταμπλό να είναι το Σαβ/ριακο 3-4 Ιούνη, ενώ την Παρασκευή 2 Ιούνη θα γίνουν προκριματικά παιχνίδια, εφόσον ο αριθμός συμμετεχόντων υπερβεί το όριο των ομάδων που θα αγωνιστούν στο κυρίως ταμπλό (12 ομάδες).

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρώτο τουρνουά YSBV for all, μπορούν να πραγματοποιούνται μέχρι τις 13:00 την Πέμπτη 1 Ιούνη, με inbox στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης ή στο 6932385515.

Το SportsAddict.gr συνεπές στη θέση του να είναι “παρών” στα μεγάλα event, αποτελεί τον χορηγό επικοινωνίας του YSBV for all.

 

Share it