Search

Με 12 ομάδες φέτος το τουρνουά «Αγία Μαρίνα» του ΠΑΟ ΑΟ Μαΐστρου!

Για 6η χρονιά διεξάγεται φέτος το τουρνουά ακαδημιών «Αγία Μαρίνα» που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Μαΐστρου.

Μέσα στο καταπράσινο τοπίο του πλατανότοπου Μαΐστρου, στο γήπεδο του χωριού θα φιλοξενηθεί για άλλη μία φορά το τουρνουά της «Αγίας Μαρίνας» που αφήνει κάθε χρονιά τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες.

Τη φετινή χρονιά για πρώτη φορά θα λάβουν μέρος τόσες πολλές ομάδες και συγκεκριμένα 12. Αυτές είναι οι ΑΕ Διδυμοτείχου, ΑΕΚ Σπάρτακος Κομοτηνής, Ηρακλής Σαγήνης, Πανθρακικός, ΠΑΟ Κομοτηνής, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Καβάλας, ΠΑΟ Δράμας, ΠΑΟΚ Ποντιακός Αλεξ/πολης, Καππαδοκία, iSoccer και η διοργανώτρια Μαΐστρος.

Η δεύτερη διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές μετά τον αριθμό των ομάδων, είναι ότι η Μαΐστρος διοργανώνει το τουρνουά για πρώτη φορά υπό την σκέπη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς από την αρχή της φετινής σεζόν ο Όμιλος είναι κομμάτι των PAO SOCCER SCHOOLS. Η τρίτη είναι ότι για πρώτη χρονιά το τουρνουά δεν θα διεξαχθεί μέσα σε μία μέρα, αλλά σε δύο. Συγκεκριμένα το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Ιουνίου, ενώ παρόντες και τις δύο μέρες θα είναι ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου και ο αρχισκάουτερ των «πράσινων» Γιώργος Καφές.

Επιπλέον, πέρα από τους αγώνες που θα δώσουν τα παιδιά των ακαδημιών, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο της Μαΐστρου.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το SportsAddict.gr

Share it