Search

Επαναπατρισμός για τον Ανέστη Δαλακούρα που “έκλεισε” στον Παμβοχαϊκό!

Στην Ελλάδα επιστρέφει μετά από μία σεζόν στο εξωτερικό και το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας, ο Ανέστης Δαλακούρας. Ο διεθνής Εβρίτης ακραίος, αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε με τα χρώματα της Ποσοΐλνιτσα, αποφάσισε να επαναπατριστεί, όμως όχι στον Έβρο και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, του οποίου διετέλεσε και αρχηγός, αλλά στο Βραχάτι και  τον Παμβοχαϊκό.

Εκεί, φυσικά θα συνεργαστεί με τον Εβρίτη Κώστα Δεληκώστα, ο οποίος έχει κάτσει και στον πάγκο του Εθνικού (την τριετία 2005-2008) χωρίς να έχει αθλητή τότε τον Δαλακούρα, με τους δυο τους να συνεργάζονται για πρώτη φορά σε επίπεδο συλλόγων της Volley League .

Ο Δαλακούρας πέρσι είχε μία γεμάτη σεζόν με 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και παρουσία και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετείχαν οι Αυστριακοί (κύπελλο CEV, MEVZA). Μάλιστα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με αρκετά καλό ποσοστό κερδισμένων πόντων, όντας μάλιστα απ’ τους αθλητές με τις περισσότερες επιθετικές  προσπάθειες (107 πόντοι σε 200 προσπάθειες και ποσοστό 53,50%).

Η συμφωνία του Α. Δαλακούρα με τον Παμβοχαϊκό σύμφωνα με δικές μας ασφαλείς πληροφορίες είναι δεδομένη και θα έχει χρονική διάρκεια μονοετή.

Share it