Search

Έπαιξαν για καλό σκοπό ΑΠΣ Πανθρακικός και Δόξα Προσκυνητών (photos)

Φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό έδωσαν ο Ερασιτέχνης Πανθρακικός και η Δόξα Προσκυνητών το Σάββατο 27 Μαΐου στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Παρά την ασταμάτητη βροχόπτωση περίπου 200 άτομα βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου και στήριξαν αυτή την προσπάθεια, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την μετάβαση στο εξωτερικό και την επέμβαση που πρόκειται να κάνει ένα παιδί 1,5 έτους.

Για την ιστορία το ματς έληξε 2-2. Ο Αλεξόπουλος άνοιξε το σκορ για τον Πανθρακικό στο 15′, ενώ ο Ξενοδοχίδης στο 38′ ισοφάρισε σε 1-1 για τους Προσκυνητές. Με τη συμπλήρωση μίας ώρα παιχνιδιού ο Βουλγαρίδης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Πανθρακικό, αλλά ο Δραγανίδης στο 90′ έφερε και πάλι το ματς στα ίσια διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: (Κυριαλάνης Βαγγέλης): Γιαννόπουλος, Αφεντουλίδης, Καλογερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Σεκερλής, Αλεξόπουλος, Πανούσης, Γρηγοριάδης, Τζελέπης, Παπασάββας, Παπαγεωργίου. Έπαιξαν και οι: Σμαραγδής, Μπόμπολας, Χατζηιωαννίδης, Κυριαλάνης, Βούλγαρης

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: (Πουρλιάκας Γιάννης): Περτσάς, Αμέτ, Σίμος, Χουσέίν Ανούλ, Καραγιαννίδης, Μόσχος, Κασιώτης, Καμζέλας, Ξενοδοχίδης, Καλλιανίδης, Λειβαδιώτης. Έπαιξαν και οι: Δραγανίδης, Βάσκος, Κατσαρός, Χιλμή, Χασκής.

Διαιτητής: Δημητριάδης – Βοηθοί: Γιασάρης, Τανανάκη

Δείτε φωτογραφίες:

Photo Credits: Εφημερίδα Περισκόπιο

Share it