Search

Συνεχίζονται τα κάμπ επιλογών της ΠΑΕ Ξάνθη ανά την χώρα! Τρίτος προορισμός η Ορεστιάδα

Το γεγονός πως η Ξάνθη διαθέτει μια απο τις καλύτερες ομάδες όσον αφορά τα τμήματα Υποδομής στην χώρα, παρότι σε αντίθεση με πολλές δεν έχει ούτε καν το 1/10 του μπάτζετ είναι ευρέως γνωστό, όμως πλέον η Ξάνθη κινείται σε ξεκάθαρα Ευρωπαϊκά μονοπάτια και το δείχνει με συνεχείς κινήσεις της.

Μια απο αυτές είναι και η διεξαγωγή κάμπ σε διάφορες πόλεις της χώρας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να δοκιμαστούν και να περάσουν απο το “μικροσκόπιο” των ιθυνόντων του συλλόγου χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν μέχρι την Ξάνθη.

Έτσι  μετά τον Βόλο(θυμηθείτε ΕΔΩ), και την Αλεξανδρούπολη(θυμηθείτε ΕΔΩ), τα κάμπ της ΠΑΕ Ξάνθη συνεχίστηκαν και στην Ορεστιάδα, οπού ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Νίκος Κεχαγιάς, και ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών της ξανθιώτικης ομάδας Περικλής Καλογιάννης βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ορέστη Ορεστιάδας  οπού είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν αρκετά ταλέντα της περιοχής. Μαζί τους και ο προπονητής των Ακαδημιών και βοηθός του Κώστα Μπεδρελή στην Κ17 Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Πολύ σημαντική ήταν και η συμβολή της τοπικής Ακαδημίας του ιστορικού Ορέστη, και του Υπεύθυνου της Ακαδημίας και προπονητή Χρήστου Χρηστούδη, έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Share it