Search

Χρήστος Ποντισίδης: «Μας αναγκάζουν να μην κατέβουμε στο μπαράζ»

Την διαμαρτυρία του προς την ΕΣΧΑ και την ΕΑΠ για την απόφαση τους να μην λάβουν υπόψην την πρόταση των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης να αλλάξει ημερομηνία ο αγώνας μπαράζ για το Final 6 του πρωταθλήματος κορασίδων της Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας, εξέφρασε με έγγραφο του ο προπονητής της εβρίτικης ομάδας Χρήστος Ποντισίδης.

Ο κ. Ποντισίδης τονίζει στο έγγραφο διαμαρτυρίας του ότι η ΕΑΠ όρισε το μπαράζ με το ΚΑΜΑΤΕΡΟ στις 27/5/17 ημέρα κατά την οποία οι παίκτριες των Κυκλώπων γράφουνε εξετάσεις για πτυχία στα αγγλικά (lower ) και εν μέσω προαγωγικών εξετάσεων των λυκείων.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Εμείς προτείναμε να παίξουμε στις 3/6 η στις 4/6 αλλά η απάντηση ήταν ότι αδυνατεί το ΚΑΜΑΤΕΡΟ και φυσικά δεν μας υπολογίσανε καθόλου, παρόλο που η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά και μόνο την Ε.Σ.Χ.Α και την ΕΑΠ. Μας αναγκάζουν να μην κατέβουμε στο μπαράζ».

Διαβάστε ολόκληρο το έγγραφο που δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Μαΐου:

Στο πρωτάθλημα κορασίδων Αν. Μακ. Θράκης καταλάβαμε τη δεύτερη θέση που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για το final 6 πρώτα με το δεύτερο της Ε.Σ.Χ.Κ.Μ, το ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ και μετά με το δεύτερο της Ε.Σ.Χ.Α.

Το άρθρο 12 παράγραφος 2 της Ειδικής Προκήρυξης αναφέρει ως καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων των Ενώσεων/Τ.Ε. την 2/4/2017. Ειδάλλως με εισήγηση της ΕΑΠ και απόφαση του Δ.Σ/ΟΧΕ δύναται να αποκλείονται οι ομάδες της Ένωσης/ΤΕ από την επόμενη φάση. Εμείς σαν ομάδα περιμέναμε την Ε.Σ.Χ.Α να βγάλει πρωταθλητή μέχρι σήμερα 25/5/17. Η ΕΑΠ ορίζει το μπαράζ με το ΚΑΜΑΤΕΡΟ στις 27/5/17 ημέρα την οποία οι παίκτριες μας γράφουνε εξετάσεις για πτυχία στα αγγλικά (lower ) και εν μέσω προαγωγικών εξετάσεων των λυκείων.

Εμείς προτείναμε να παίξουμε στις 3/6 η στις 4/6 αλλά η απάντηση ήταν ότι αδυνατεί το ΚΑΜΑΤΕΡΟ και φυσικά δεν μας υπολογίσανε καθόλου, παρόλο που η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά και μόνο την Ε.Σ.Χ.Α και την ΕΑΠ. Μας αναγκάζουν να μη κατέβουμε στο μπαράζ. Που είναι το δίκαιο και η ισονομία μεταξύ όλων των σωματείων όλης της Ελλάδος, από όποιο μέρος της χώρας κι αν προέρχονται αυτά;

Με εκτίμηση

Ποντισίδης Χρήστος, Προπονητής Α.Σ ΚΥΚΛΩΠΕΣ

 

Share it