Search

Παρακολουθείστε το Πανθρακικός – Προσκυνητές και βοηθήστε έναν πιτσιρικά που το έχει ανάγκη

Με δυο ευρώ μπορείτε να δώσετε ελπίδα σε ένα παιδί. Πρόκειται παιδί 1μιση ετών, προς όφελος του οποίου η Κομοτηνή είχε κινητοποιηθεί, στο πλαίσιο του ραδιομαραθωνίου αγάπης, πριν μερικούς μήνες.

Αυτή τη φορά καλούμαστε να δείξουμε ξανά το αλληλέγγυο πρόσωπο της κοινωνίας μας, δίνοντας το δυναμικό παρόν στη Σαββατιάτικη φιλανθρωπική αναμέτρηση. Πιο αναλυτικά, αύριο Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 17:30, ο ερασιτέχνης Πανθρακικός φιλοξενεί τη Δόξα Προσκυνητών, στο ΔΑΚ. Η είσοδος έχει οριστεί στα δύο ευρώ, τα οποία θα δοθούν στην οικογένεια του παιδιού. Φυσικά, αν επιθυμείτε μπορείτε να προσφέρετε μεγαλύτερο ποσό. Και, προφανώς, δεν είναι προαπαιτούμενο να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, συνεπώς υπάρχει η δυνατότητα απλώς να περάσετε από την είσοδο του ΔΑΚ από τις 16:00 ως τις 19:00 και να καταθέσετε ό, τι χρηματικό ποσό επιθυμείτε.

“Η φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα γίνεται με σκοπό την ενίσχυση της οικογένειας μικρού συμπολίτη μας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και υποβάλλεται σε κοστοβόρα φαρμακευτική αγωγή. Νωρίτερα στις 16:00, θα αγωνιστούν τα Προπαιδικά (Κ13) τμήματα των ακαδημιών των δύο συλλόγων και στις 16:30 τα παιδικά (Κ15)”, μας πληροφορεί ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Πανθρακικού Γιώργος Μπάρκουλας για την αναμέτρηση και τα παράλληλα δρώμενα.

Με σύνθημα “αθλητισμός ίσον ανθρωπισμός, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τον μικρό μας συμπολίτη που μας χρειάζεται όλους. Θα χαρούμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να δει τα παιδιά του τόπου μας να αγωνίζονται και όλοι μαζί να βοηθήσουμε την οικογένεια του μικρού φίλου μας που δίνει τον δικό της πολύ δύσκολο αγώνα”, είναι το κάλεσμά του.

Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ!

Share it