Search

Ανανέωσαν και συνεχίζουν και τη νέα χρονιά μαζί Ιωαννίδης, Κωτάκης και Μιχαηλίδης στην Ασπίδα Ξάνθης!

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την άνετη παραμονή της ομάδας στην Β’ Εθνική κατηγορία, και την κατάληψη της υψηλότερης θέσης στην ιστορία της στην Β’ Εθνική, οι διοικούντες της Ασπίδας Ξάνθης προχώρησαν με αστραπιαίες κινήσεις στην ανανέωση της συνεργασίας τους με το τεχνικό τιμ που οδήγησε την φετινή χρονιά.

Έτσι ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ιωαννίδη πέρα του αναμενόμενου πως θα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στην άκρη του πάγκου της Ασπίδας, θα έχει και του χρόνου στο πλάι του τον βοηθό του Γιώργο Κωτάκη όπως και τον γυμναστή της ομάδας Φώτη Μιχαηλίδη.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ιωαννίδη Κώστα και τους Κωτάκη Γιώργο (βοηθό προπονητή) και Μιχαηλίδη Φώτη (γυμναστή) για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.
Μετά την πετυχημένη φετινή πορεία της ανδρικής μας ομάδας, δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά, για να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη και την απόλυτη στήριξη μας στο προπονητικό team δήλωσε ο general manager του συλλόγου Παναγιωτόπουλος Δημήτρης.

Ο Ιωαννίδης Κώστας με την σειρά του δήλωσε στο σάιτ της ομάδας μας:
” H ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ είναι οικογένεια μου και το όραμα και η πίστη να την διατηρήσουμε ψηλά ξεπερνάει κάθε δυσκολία. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο για την στήριξη στις δύσκολες στιγμές, συνεχίζουμε μαζί με στόχο να κρατήσουμε το μπάσκετ της Ξάνθης ψηλά.”

Share it