Search

Ώρα μηδέν για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου που κινδυνεύει ακόμη και με αποβολή απο το πρωτάθλημα!

Δύσκολες ώρες περνά το ιστορικό σωματείο του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου καθώς μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Δόξα Σιδηροχωρίου και την βαριά καμπάνα που επεβλήθη στον σύλλογο, οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν η ομάδα να μην αγωνιστεί με την Γρατινή όπως το ίδιο θα πράξουν και στο τελευταίο παιχνίδι.

Αν η σκέψη-απόφαση αυτή της διοίκησης του Ιάσμου τελεσφορήσει τότε η ομάδα του Μέγα κινδυνεύει ακόμη και με αποβολή απο το πρωτάθλημα καθώς θα έχει χάσει τρία παιχνίδια στα χαρτιά και όπως ορίζει ο ΚΑΠ τιμωρείται πέρα απο μηδενισμό των αγώνων και αφαίρεση βαθμών αλλά και με αποβολή απο το πρωτάθλημα. Με το μοναδικό ελαφρυντικό πως το στο ματς με το Κόσμιο ουσιαστικά η ομάδα του Ιάσμου δεν επιλέγει να μην αγωνιστεί αλλά τιμωρείται απο την ΕΠΣ.

Κάτι που αν συμβεί θα πρόκειται τουλάχιστον για αμαρτία και αδικία απο τους διοικούντες του συλλόγου σε βάρος της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλει όλη την χρονιά τόσο ο προπονητής Σάββας Αϊβάζης όσο και οι παίκτες της ομάδας που βοήθησαν η ιστορική ομάδα του Ιάσμου στην επιστροφή της στα σαλόνια της ΕΠΣ Θράκης όχι απλά να έχει καλή πορεία αλλά να πρωταγωνιστεί και να παλεύει μέχρι το φινάλε για τον τίτλο.

Η ομάδα του Ιάσμου είναι δεδομένο πως δεν θα αγωνιστεί μετά το ματς με την Γρατινή και σε αυτό με το Κόσμιο, μετά την ποινή που της επεβλήθη(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ όπως πληροφορείται το Sportsaddict η απόφαση της διοίκησης αυτή την στιγμή είναι να μην κατέβει η ομάδα και στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ορφέα Ξυλαγανής. Μάλιστα τόσο ο προπονητής όσο και παίκτες της ομάδας που κλήθηκαν να σχολιάσουν τις εξελίξεις απάντησαν με μια φράση που τα λέει όλα….”Καλό Καλοκαίρι”.

Share it