Search

«Άδειασμα» σε Βαταμίδη από το Γραφείο Τύπου Δήμου Αλεξ/πολης! Χώρος άθλησης θα γίνει το παλιό κολυμβητήριο!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Σε αντίθεση με τα λεγόμενα του Αντιδήμαρχου Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Βαταμίδη, ότι δηλαδή το παλιό κολυμβητήριο θα γίνει αναψυκτήριο (θυμηθείτε αναλυτικά εδώ), με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αλεξ/πολης γίνεται γνωστό ότι θα μετατραπεί σε χώρο άθλησης και μάλιστα θα παραμείνουν η μεγάλη και η μικρή πισίνα. Η δεύτερη μάλιστα προορίζεται για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Επιπλέον, γίνεται γνωστό ότι η παρούσα κτιριακή υποδομή θα κατεδαφιστεί (πλην των δεξαμενών και του λεβητοστασίου) και θα αναγερθούν νέες κτιριακές υποδομές, όπως αποδυτήρια, χώροι υγιεινής, ιατρείο και αναψυκτήριο.

Το επίσιμο δελτίο Τύπου του Δήμου Αλεξ/πολης:

Θέμα: Σχετικά με την αξιοποίηση του παλαιού κολυμβητηρίου

Προς άρση των όποιων παρερμηνεύσεων σχετικά με την αξιοποίηση του παλαιού κολυμβητηρίου οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να αναδείξει και αξιοποιήσει την εν λόγω εγκατάσταση με τρόπο ώστε το νέο αυτό σύνολο να αποτελέσει ένα σύγχρονο χώρο άθλησης και αναψυχής που θα απευθύνεται στο ευρύ κοινό (μεγάλη κολυμβητική δεξαμενή) αλλά και στα άτομα με ειδικές ανάγκες, αφού η μικρή κολυμβητική δεξαμενή θα προορίζεται για αυτή την κοινωνική ομάδα.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων η παρούσα κτιριακή υποδομή του παλαιού κολυμβητηρίου θα κατεδαφιστεί, πλην των προαναφερθέντων κολυμβητικών δεξαμενών καθώς και του λεβητοστασίου. Επιπλέον, περιμετρικά των υφισταμένων δεξαμενών πρόκειται να αναγερθούν νέες κτιριακές υποδομές, όπως αποδυτήρια, χώροι υγιεινής, ιατρείο και αναψυκτήριο.

Share it