Search

Μοίρασε συγχαρητήρια σε Καστοριά και Καρδίτσα και “ευχαριστώ” σε όλους η Ασπίδα Ξάνθης!

Δελτίο τύπου με το οποίο συγχαίρει τις δύο ομάδες που εξασφάλισαν την άνοδο τους στην Α2 κατηγορία απο τον όμιλο της, αλλά και ευχαριστίες στους αντιπάλους για την φιλοξενία που είχαν όπου και αν αγωνίστηκαν, ανταποδίδοντας φυσικά και οι ίδιοι, η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης που και τη νέα χρόνια θα είναι η ομάδα της Θράκης που αγωνίζεται στην υψηλότερη κατηγορία.

Αναλυτικά:

Τελειώνοντας το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας 2016-17, ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ  επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους και τους αθλητές όλων των ομάδων για τη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν καθώς και σε όλους τους  διαιτητές που διαιτήτευσαν τους αγώνες μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως κι εμείς με τη σειρά μας,  εκπροσωπώντας την ακριτική Θράκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ανταποδώσαμε με τον καλύτερο τρόπο την φιλοξενία, συμβάλλαμε στην οικοδόμηση καλών σχέσεων με όλες τις ομάδες και στην πρόοδο του αθλήματος που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι μας.

Συγχαίρουμε τις ομάδες  της Καστοριάς και της Καρδίτσας για τη δίκαιη άνοδό τους στην Α2  Κατηγορία και τους ευχόμαστε καλή πορεία.

Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση!

Share it