Search

Κώστας Πατερόπουλος: «Σύμφωνοι με τη γενική ιδέα της παρέμβασης στο Φώτης Κοσμάς, θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας»

Μετά τις νέες δηλώσεις του δήμαρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη σχετικά με τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς» και με τις αλλαγές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα (θυμηθείτε εδώ), το SportsAddict επικοινώνησε με τον Κώστα Πατερόπουλο, έναν από τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται πολλά χρόνια στον χώρο αυτό και του ζήτησε την άποψη του επί του θέματος.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του τμήματος στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας μας είπε τα εξής:

«Ως Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Αν.Μακ.Θράκης και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς στίβου της Αλεξ/πολης, θα ζητήσουμε άμεσα επίσημη συνάντηση, με τους αρμόδιους του Δήμου και τον Δήμαρχο φυσικά, για να καταθέσουμε τις τεκμηριωμένες προτάσεις και τα επιχειρήματα μας, για τις αλλαγές που ακούμε μόνο για την ώρα, να προγραμματίζονται από πλευράς Δήμου για το Στάδιο Φώτης Κοσμάς.

Η Γενική Ιδέα της ριζικής παρέμβασης, ανακαίνισης ή όπως αλλιώς μπορούμε να χαρακτηρίσουμε, πάνω στο Στάδιο της πόλης, της ζωντανής αθλητικής ιστορίας της, μας βρίσκει σύμφωνους, μιας και τονίζουμε εδώ και χρόνια αυτήν την ανάγκη, γινόμενοι πολλές φορές και γραφικοί, μιας και υπάρχει εδώ και δεκαετίες εγκατάλειψη του.

Οι όποιες παρεμβάσεις έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, δεν έχουν βελτιώσει δραστικά την εικόνας γενικής παραμέλησης που φτάνει στα όρια, της επικινδυνότητας, αλλά και της κακής ποιότητας προσφερομένων υπηρεσιών, στους εκατοντάδες αθλητές στίβου καθημερινά, όπως και στους δημότες που περπατάνε και τρέχουν για την υγεία τους.

Οι προτάσεις που έχουμε κάνει και θα επαναλάβουμε στις συναντήσεις μας, πάνω σε ειδικά θέματα του σταδίου Φ.Κοσμάς, που αναφέρονται σε συνεντεύξεις στα ΜΜΕ, είναι τεκμηριωμένες και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν την δημοτική αρχή να πάρει τις σωστές αποφάσεις, για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού, σε μια πόλη με μεγάλη αθλητική κουλτούρα και ιστορία στίβου».

Share it