Search

Ο αρχηγός της ΑΕΔ, αρχισκόρερ και mvp του πρωταθλήματος, X. Γιαννόπουλος, τονίζει: «Ο κόσμος μας δίνει δύναμη!»

Διοίκηση-προπονητικό επιτελείο-ποδοσφαιριστές. Το σχήμα του τριπτύχου που  φέρνει τις επιτυχίες, μαζί φυσικά με τον κόσμο, που η Α.Ε.Δ. τον έχει έτσι κι αλλιώς μαζί της πάντα και παντού. Πάντα και παντού όμως την τελευταία τετραετία έχει και έναν ποδοσφαιρικό «δολοφόνο» που την οδηγεί με τα γκολ του στον δρόμο των διακρίσεων. Ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ της Α.Ε.Δ. και φέτος και παράλληλα mvp του πρωταθλήματος, Χρήστος Γιαννόπουλος, επισήμανε στο ΈβροSport τα σημεία-κλειδιά που καθόρισαν τον πρωταθλητή, δήλωσε δικαιωμένος για τους κόπους τους και των συμπαικτών του, μίλησε για το βήμα στη Γ’ Εθνική και «έσταξε» μέλι για τον κόσμο για ακόμη μία φορά.

Χρήστος Γιαννόπουλος: «Θεωρώ, το πολύ καλό υλικό της ομάδας! Το πολύ καλό κλίμα που είχαμε! Και το πνεύμα νικητή που διαθέτει η ομάδα και δεν δέχεται να χάνει! Γι αυτό και δεν έχουμε καμία ήττα στο πρωτάθλημα».

«Σίγουρα αυτά τα 3 χρόνια ο στόχος της ομάδας ήταν να βγει στην Γ’ Εθνική κατηγορία και όλη αυτή η δίψα που υπήρχε απ’ όλους μας (διοίκηση, προπονητές, παίχτες και κόσμο!) μας κράτησε να έχουμε το ίδιο πάθος και τον ίδιο ζήλο στο κυνήγι  και την εκπλήρωση αυτού του στόχου!

Η Α.Ε.Δ. στη Γ’ Εθνική

Χ.Γ.: «Σίγουρα έχει πολλές απαιτήσεις και είναι μια δυνατή κατηγορία! Η ομάδα πρέπει να κάνει σωστές κινήσεις και να φανεί αξία να σταθεί σε αυτήν! Άλλωστε θα είναι η μοναδική ομάδα στον νόμο!»

Η συμβολή του κόσμου

Χ.γ.: «Για τον κόσμο όπως και κάθε χρονιά έχω να πω τα καλύτερα! Η στήριξη τους είναι απίστευτη και η θέληση τους είναι που μας δίνει δύναμη! Τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας και είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να τους  ανταποδώσουμε την αγάπη τους,  με τον καλύτερο τρόπο! Τόσο με το κύπελλο, όσο και με το πρωτάθλημα-άνοδο.»

Τέταρτη αγωνιστική χρονιά αρχισκόρερ του νομού!

Χ.Γ.: «Είναι η τετάρτη χρονιά που αναδεικνύομαι  πρώτος σκόρερ στο νόμο. Η χρονιά ξεκίνησε με αμφιβολία για μένα λόγω του τραυματισμού που είχα.  Δεν θα μπορούσα όμως να λείψω απ’ όλο αυτό τον θρίαμβο! Είμαι σίγουρος ότι  βοήθησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα μου όπως και αυτή εμένα για να βγω πρώτος σκόρερ! Είμαι πολύ ευτυχής για όλο το φετινό αποτέλεσμα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο!”

Πηγή: Εφημερίδα ΈβροSport

Share it