Search

Εντυπωσιακό διπλό στον Λαγκαδά και πεντάδα στον Ορφέα που ξεκίνησε τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά!

Του πάνε τα εκτός του Ορφέα, που για ακόμη μια αναμέτρηση μακριά απο την έδρα ήταν εξαιρετικά στημένος, και διαβασμένος απέναντι στον αντίπαλο του με τους παίκτες της ομάδας να βγάζουν φρεσκάδα στο γήπεδο δείχνοντας πως έχουν κίνητρο αυτό της παρουσίας στο φινάλε του πρωταθλήματος του ξανθιώτικου συλλόγου στην  πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα των Μπάμπη Χατζημεστή και Παναγιώτη Καμαράκη όλη την διάρκεια της χρονιάς και παρά τις δυσκολίες, και κυρίως το πολύ χαμηλό μπάτζετ βασισμένο εξ’ ολοκλήρου σε ξανθιώτες παίκτες, και μεγάλο μέρος αυτών στον δικό του κορμό αυτόν που τον ανέβασε στην Γ’, κατάφερε να τελειώσει την χρονιά με μεγάλο διπλό στον Λαγκαδα να είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε τον πρωταθλητή Απόλλων στην Καλαμαριά, να διαθέτει απο τις καλύτερρες άμυνες σε όλη την Γ’ Εθνική και γενικότερα να σημειώσει σπουδαίες επιδόσεις απέναντι σε ιστορικές και μεγάλες ομάδες.

Η εικόνα του Ορφέα στον Λαγκαδά ήταν μια απο τα ίδια, για τον φετινό Ορφέα των εκτός έδρας αγώνων του, εξαιρετικά στημένος με τους παίκτες προσηλωμένους στην τακτική της ομάδας. Μόλις στο 14′ οι ξανθιώτες αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και με σουτ του Λαζαρίδη έκαναν το 0-1, για να έρθει στο 32′ ο Τορομανίδης να κάνει το 0-2. Ο θρίαμβος του Ορφέα ολοκληρώθηκε στο 74′ όταν  ο Θόδωρος Τορομανίδης με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Η χρονιά μπορεί να ολοκληρώθηκε όσον αφορά τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, δεν ολοκληρώθηκαν όμως οι προπονήσεις, με τον Μπάμπη Χατζημεστή και τους συνεργάτες του ήδη να σκέφτονται την επόμενη μέρα ξεκινώντας τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, περιμένοντας βέβαια και τυχόν εξελίξεις με τα σενάρια για αναδιαρθρώσεις των κατηγοριών να δίνουν και να παίρνουν, με ένα εξ’ αυτών μάλιστα να στέλνει τον Ορφέα στην…Football League!

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αλεξ. Κατηκαρίδης): Κοντέων, Καραμπάς, Μούχαλης, Καραμανλής, Κρυστάλλης, Λεμονής, Πολύζος, Πολίτης, Αθανασιάδης (70’ Λιάλιος), Παυλίδης (80’ Δανάς), Ζλατίντσης (60’ Ταχόπουλος).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Κατρανίτσας, Καραγκιόζης Β. (75’ Μουμίνογλου), Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Τορομανίδης  (85’ Ζιγκολάρι), Χιντ Ιμέρ (70’ Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it