Search

Αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Ξάνθη μετά απο 15 χρόνια ο ήρωας του μπαράζ του ’14! Ο αποχαιρετισμός του Αντώνη Ράνου

Τέλος εποχής για τον ξανθιώτη επιθετικό Αντώνη Ράνο αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Ξάνθη μετά απο 15 ολόκληρα χρόνια, απο τις Ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα με ένα μικρό διάλειμμα  το 2015-2016 και τον δανεισμό του στον Άρη Λεμεσού.

Ο Πηγαδιώτης επιθετικός με τις 89 εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα της Ξάνθης, απο το 2012 όταν και έγινε επαγγελματίας μέχρι και φέτος, έχοντας πετύχει συνολικά 6 τέρματα. Αναμφίβολα το πιο σημαντικό απο τα 6 ήταν αυτό του 2014 όταν στο μπαράζ παραμονής που έγινε στο “Κλ. Βικελίδης” ο Ράνος με δικό του τέρμα χάρισε την παραμονή στην ομάδα της Ξάνθης. Σε αυτά τα χρόνια ο Ράνος είχε την ευλογία να αγωνιστεί με την ομάδα της πόλης του σε παιχνίδι στο Europa League, ήταν παρών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και σε πολλές σημαντικές στιγμές του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο ξανθιώτης φορ έκανε εξαιρετική σαιζόν στον δανεισμό του στην Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού οπού με τα τέρματα του και την παρουσία του βοήθησε στην παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία της Κύπρου.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στην αγαπημένο του Ξάνθη ο Αντώνης Ράνος έγραψε χαρακτηριστικά:

“Ένα τεράστιο κεφάλαιο της ζωής μου κλείνει,μετά από 15 χρόνια στην οικογένεια της Α.Ο ΞΑΝΘΗΣ ήρθε η ώρα να την αποχαιρετήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους,απο τις ακαδημίες μεχρι και την πρώτη ομάδα,με τους οποίους συνεργαστηκα και πέρασα τόσες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια!Εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο και να βρίσκεται πάντα ψηλά,εκεί που της αξίζει!”

Share it