Search

Photos: 30 κλικ από την αποχαιρετιστήρια φιλική νίκη που πέτυχαν οι Βασίλισσες απέναντι στους ¨Γονείς και φίλους Βασίλισσας”!

Με το παιχνίδι που τείνει να γίνει θεσμός, μεταξύ των κοριτσιών της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου και ομάδας που αποτελούταν απο γονείς και φίλους του συλλόγου ολοκληρώθηκε η σαιζόν για τις Βασίλισσες της Θράκης.

Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα με πολλές ανέκδοτες στιγμές εντός και εκτός γηπέδου οι Βασίλισσες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 3-3 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και νικήτριες με 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι. Για την ιστορία για τις Βασίλισσες στην κανονική διάρκεια σκόραραν οι Παπαδοπούλου(2) και Λαζαρίδου, ενώ για τους φίλους της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης σκόραρε δύο τέρματα ο τερματοφύλακας της ΠΑΕ Ξάνθη Μανώλης Δεμένικος που αγωνίστηκε με το “7′ στην πλάτη και ο Σάκης Καλπάζης.

Με το τέλος του αγώνα τα κορίτσια μέσω των δύο αρχηγών της ομάδας Ελισάβετ Ναλμπάντη και Σέβη Μετοικίδου προσέφεραν ανθοδέσμη στον προπονητή Ανέστη Αλεξούδη και τον Υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος Απόστολου Κουτρολό, ευχαριστώντας τους έτσι για όλη αυτή την απόλυτα επιτυχημένη σαιζόν που πέρασαν.

Δείτε παρακάτω στιγμές απο το παιχνίδι όπως αυτές καταγράφηκαν μέσα απο τον φακό του Sportsaddict

Share it