Search

Photos: Με το βραβείο “Νίκος Σαμαράς” τιμήθηκαν οι Θρακιώτες Παραολυμπιονίκες του Ρίο στην έναρξη του 25ου Επετειακού Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ

Με κάθε επισημότητα άνοιξε τις πύλες του το 25ο Επετειακό Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στις αίθουσες του Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιου Θράκης, οπού αναμφίβολα ξεχώρισε η βράβευση με το τιμητικό βραβείο “Νίκος Σαμαράς” των τριών Θρακιωτών Παραολυμπιονικών Δήμου Μιχαλεντζάκη, Δημήτρη Καρυπίδη και Σεμιχά Ριζάογλου.

Το βραβείο αυτό θεσπίστηκε στη μνήμη του μεγάλου Εβρίτη πετοσφαιριστή, που ήταν πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Δ.Π.Θ. και «έφυγε» το 2013 τόσο άδοξα από τη ζωή. Μέχρι σήμερα το βραβείο έχει απονεμηθεί σε Πηγή Δεβετζή και Ιωάννη Τσιάνο. Φέτος λοιπόν η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου αποφάσισε να βραβεύσει με το τιμητικό αυτό βραβείο, τους τρεις Θρακιώτες παραολυμπιονίκες του Ρίο.

Οι δύο Εβρίτες έδωσαν το παρών, σε αντίθεση με την ξανθιώτισσα Σεμιχά Ριζάογλου που δεν μπόρεσε να βρεθεί στην εκδήλωση με τον παραολυμπιονίκη Άλεξ Ταξιλδάρη να παραλαμβάνει το βραβείο για λογαριασμό της Σεμιχά. Ξεχωριστή ήταν η τελετή και για τον φοιτητή του Δημοκρίτειου Δήμο Μιχαλεντζάκη που βραβεύτηκε παρουσία συμφοιτητών του.

Share it