Search

Τελετή έναρξης, ανάλογη, της ιστορικής παρακαταθήκης του Διενθούς Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ! 40 φωτογραφίες απ’ την εκδήλωση

Οι επιστημονικές εργασίες της πρώτης μέρας του 25ου Επετειακού Δ.Σ.Φ.Α.Α. ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα και έπειτα κοντά στις 20:00 ακολούθησε η τελετή έναρξης του συνεδρίου, εκδήλωση άρτια οργανωμένη απ’την Ο.Ε..

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των πολιτειακών θεσμών (όπως ο Γ.Γ. Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός) των αυτοδιοικητικών (ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Ν. Τσαλικίδης) των εκκλησιαστικών (ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, Παντελεήμων), όπως φυσικά και άλλων φορέων, αλλά και ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης και νυν αξιωματούχος της ΕΠΟ (Ζ. Βρύζας).

Η τελετή έναρξης περιέκλειε ένα ευρύ φάσμα γεγονότων, μεταξύ των οποίων η βράβευση των Θρακιωτών Παραολυμπιονικών, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, Δημήτρη Καρυπίδη και Σεμιχά Ριζάογλου, ένα χορευτικό δρώμενο, επίσης η προβολή ταινίας μηκρού μήκους για τη σχέση αναπηρίας και αθλητισμού του Σπύρου Νταντανίδη (με τον 20χρονο καλλιτέχνη να κερδίζει το χειροκρότημα τόσο για την ταινία όσο και την ομιλία του που προηγήθηκε), ενώ φυσικά μία ακόμη όμορφη στιγμή ήταν η βράβευση με ένα συμβολικό δώρο, των εμπνευστών του πρώτου διεθνούς συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ πριν από 25 χρόνια.

Στο βήμα για να απευθύνουν χαιρετισμό, ανέβηκαν ο κ. Συναδινός που έκανε λόγο για “σχολή κόσμημα, που είναι ευλογία για κάθε τόπο”, ενώ τόνισε πως “στο συνέδριο συγκεντρώνεται η ελίτ ης πανεπιστημιακής κοινότητας του αθλητισμού”. Ακόμη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Τσαλικίδης, εκπρόσωπος του Δήμου Κομοτηναίων, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας, η Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ, Μαρία Μιχαλοπούλου, ο Πρόεδρος της Ο.Ε. Αντώνης Καμπάς και οι καθηγητές κ. Γκοδόλιας, Ταξιλδάρης, Τοκμακίδης.

Δείτε τις φωτογραφίες απ’ την τελετή έναρξης που απαθανάτισε  ο φωτογραφικός φακός του SportsAddict:

Share it