Search

Θρηνεί το μπάσκετ της Θράκης για τον Αλέκο Καρυπίδη

Η απώλεια του Αλέκου Καρυπίδη είναι μεγάλη για όλους και έτσι ακόμα 5 ομάδες της Θράκης εξέδωσαν συλληπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του προπονητή του Δημοκριτείου Κομοτηνής και καθηγητή του ΤΕΦΑΑ.

Ασπίδα Ξάνθης

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του ΔΑΣΚΑΛΟΥ και ΦΙΛΟΥ Αλέκου Καρυπίδη.
Το μπάσκετ της ΘΡΑΚΗΣ είναι κατά πολύ φτωχότερο από σήμερα.

Λεύκιππος Ξάνθης

H οικογένεια του Λεύκιππου Ξάνθης. εκφράζει τη θλίψη της για το χαμό του προπονητή του σωματείου ΑΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ο Αλέκος Καρυπίδης συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με του με το μπάσκετ της Κομοτηνής, καθώς ήταν επί χρόνια προπονητής στον ΓΑΣ Κομοτηνή και μάλιστα ήταν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΓΑΣ, της μοναδικής του νομού Ροδόπης που έχει παίξει ευρωπαϊκά παιχνίδια και συγκεκριμένα στο Κύπελλο Λιλιάνα Ρονκέτι.
Σαν καθηγητής του ΤΕΦΑΑ πρόσφερε πολλά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και ήταν ο ο πρωτεργάτης της ιδέας για τη δημιουργία του συλλόγου μπάσκετ του πανεπιστημίου.

ΑΕ Κομοτηνής

Καλό ταξίδι δάσκαλε….
Ημέρα πένθους για το μπάσκετ της Κομοτηνής καθώς “έφυγε” από κοντά μας ο Αλέκος Καρυπιδης. Μεγαλη απώλεια για όλους μας… Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και είμαστε σίγουροι οτι εκει πανω θα φτιάξει την δίκη του ομάδα, οπως εκανε φετος με το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ.

Σπάρτακος Διδυμοτείχου

Η διοίκηση και οι παίκτες του ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του μεγάλου προπονητή και φίλου Αλεκο Καρυπιδη.
Καλό ταξίδι coach…

Φιλία Ορεστιάδας

Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Δημοκρίτειου.

 

Share it