Search

Αποκλειστικό! O Μίχαελ Σκίμπε μιλά στο SportsAddict για τους Θρακιώτες Μάνταλο και Σιώπη!

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών, βρέθηκε στην Κομοτηνή στο πλαίσιο του 25ου Επετειακού Δ.Σ.Φ.Α.Α., για να πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο:Η νέα Ελληνική Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Ο κ. Σκίμπε βρέθηκε μαζί με τον Θρακιώτη κορυφαίο ιατρό και αρχίατρο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Γ. Γκοδόλια, τον Τραϊανό Δέλλα και τον Ζήση Βρύζα, στην ίδια στρογγυλή τράπεζα με τίτλο: Η αθλητική επιστήμη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, η οποία άνοιξε την δεύτερη μέρα του συνεδρίου και στην οποία βρέθηκαν πάρα πολύ εκπρόσωποι του ποδοσφαίρου (και όχι μόνο) της Θράκης (φωτογραφίες εδώ).

Ο Μ. Σκίμπε είπε αρκετά ενδιαφέροντα στην εισήγησή του, όπως και μετά την ολοκλήρωση του συνόλου των ομιλιών της συγκεκριμένης στρογγυλής τράπεζας, όταν και έγιναν ερωτήσεις απ’ τους παρευρισκόμενους. Συνοπτικά, ο Γερμανός τόνισε πως το ματς με την Βοσνία που έρχεται είναι πάρα πολύ σημαντικό για την προσπάθεια της Εθνικής μας να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ. Δήλωσε αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα και πεπεισμένος, πως αν η Εθνική είναι προσεκτική και περιορίσει τα επιθετικά ατού των Βόσνιων (τους οποίους χαρακτήρισε ποιοτικότατη επιθετικά ομάδα), θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα και θα έχει αυξημένες πιθανότητες για πρόκριση.

Οι αποκλειστικές δηλώσεις του Μίχαελ Σκίμπε στο SportsAddict για τους Μάνταλο-Σιώπη

Τα παραπάνω ο κ. Σκίμπε τα είπε δημόσια και τα άκουσαν όλοι όσοι ήταν παρόντες. Το SportsAddict.gr εξασφάλισε όμως αποκλειστικές δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού για τους δύο νεαρούς ταλαντούχους Θρακιώτες ποδοσφαιριστές: Τον Πέτρο Μάνταλο και τον Μανώλη Σιπώπη. Γιατί όχι τους τρεις, δηλαδή και τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο λόγος ξεκάθαρος. Ο αρχηγός έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ οι άλλοι δύο, βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους.

Μίχαελ Σκίμπε: “Είναι και οι δύο πάρα πολύ ικανοί, ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Αποτελούν βασικά μέλη της ομάδας στην οποία αγωνίζονται, και έκαναν και φέτος ένα καλό πρωτάθλημα”.

Ο Μάνταλος είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής αυτή την στιγμή και παράλληλα αρχηγός στην ομάδα της οποία αγωνίζεται, κάτι που αποδεικνύει την ποιότητά του. Απ’ την άλλη ο Σιώπης είναι ένας νεαρός και παράλληλα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που δίνει το 100% σε κάθε ματς που τον έχω δει και σε κάθε προπόνηση της Εθνικής. Αυτή την στιγμή μπορεί να μην είναι βασική επιλογή για την ενδεκάδα, όμως μπορεί να γίνει. Είναι παράλληλα ένα πολύ σεμνό και καλό παιδί!

Σε ερώτησή μας, αν είναι στα βασικά πλάνα του για το άμεσο μέλλον ο Μανώλης Σιώπης ο Μ. Σκίμπε ήταν κατηγορηματικός: “Φυσικά! Είναι μόλις στα 21 και είναι βασικός στην ομάδα του τον Πανιώνιο και έχει εξαιρετικές σεζόν πίσω του. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που μπορώ να τον υπολογίζω!

Share it