Search

Στα πέναλτι κρίθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός των Κ17, στον τελικό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four Κ17 που διεξάγεται στην Τρίπολη με τους “ερυθρόλευκους” να επικρατούν και αυτοί στα πέναλτι, όπως και ο Αστέρας, με 5-3 και να παίρνουν την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου όπου θα αντιμετωπίσουν τους Αρκάδες.

Πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ήταν ο Γιάννης Νικοπολίδης ο οποίος απέκρουσε ένα πέναλτι και έδωσε την ευκαιρία στον Παπαδόπουλο με το τέρμα που πέτυχε να δώσει τη νίκη πρόκριση στην ομάδα του. Μάλιστα ο νεαρός γκολκίπερ είχε καλές επεμβάσεις και στην διάρκεια του ματς ενώ στο 117′ έκανε την απόκρουση του αγώνα κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

ΠΑΟΚ (Β. Μήττας): Συλλέκτης, Λύρατζης (98′ Γεωργιάδης), Μιχαηλίδης, Διαμάντης, Βουτσάς Δ.,, Σαλαμούρας (72′ Βράκας), Μανιώτης, Τσιγγαράς, Χατζής (46′ Γκαργκαλατζίδης), Δούμτσης (101′ Κορέας), Γαϊτανίδης (72′ Βουτσάς Χ.).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Θέος): Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Ράμα, Παπαδόπουλος, Γαλούπης, Τσερκώνης (106′ Παπαγγελής), Φυτόπουλος, Κατσούκης (88′ Μαρτίνης), Ντουμάνης (90′ Τσιριγώτης), Ζιάκας (81′ Φέκκας), Βοΐλης (90′ Νεοφυτίδης).

Share it