Search

Σπουδαία κίνηση στο τελευταίο ματς της χρονιάς απο τον ΓΑΣ που τιμά την μνήμη του Νεοκλή Λεχούδη!

Την επέτειο των 41 χρόνων ύπαρξης του γιορτάζει φέτος ο ΓΑΣ Κομοτηνή, που μετά απο μια εξαιρετική χρονιά τόσο στο Ανδρικό όσο και στο γυναικείο και τα τμήματα υποδομής του, ολοκληρώνει την σαιζόν με το παιχνίδι γιορτή του Ανδρικού τμήματος με τον Ορφέα Σκοπού την Κυριακή στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής.

Μάλιστα η διοίκηση του ΓΑΣ αποφάσισε να τιμήσει μια τεράστια φυσιογνωμία της ιστορίας του ΓΑΣ, τον αείμνηστο Νεοκλή Λεχούδη που υπήρξε παίκτης, προπονητής και πρόεδρος του συλλόγου, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να παραδίδουν στην σύζηγο του, Βούλα,   μια επετειακή φανέλα του ΓΑΣ Κομοτηνή για τα 40 χρόνια με το όνομα του μεγάλου παίκτη και παράγοντα Νεοκλή.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του που βοήθησε τόσο πολύ στην φετινή μας πορεία.
Με την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυσή του, την Κυριακή ο σύλλογός μας θα τιμήσει τη μνήμη του Νεοκλή Λεχούδη παραδίδοντας στη σύζυγό του, Βούλα Νακούση-Λεχούδη, μια φανέλα ΓΑΣ Κομοτηνή 40 χρόνια με το όνομα του μεγάλου παίκτη και παράγοντα Νεοκλή.
Περιμένουμε τους φιλάθλους να κλείσουμε μαζί την αγωνιστική σεζόν και να τιμήσουμε τη μνήμη του φίλου μας.
Η ομάδα μας, άλλαξε την ώρα και το παιχνίδι είναι στις 4 το απόγευμα για να διευκολύνουμε και την εκδήλωση KomoRun
Γενική είσοδος 3 €, φοιτητική 1

Share it