Search

Ρουμάνικες “σειρήνες” για τον περιζήτητο Βασιλακάκη!

Ο κύκλος του Θοδωρή Βασιλακάκη στην Ξάνθη φαίνεται πως έχει κλείσει, έπειτα από οκτώ συναπτά έτη και παρά τις προσπάθειες των Θρακιωτών να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους. Ο 28χρονος μέσος είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, έχοντας συμπληρώσει 214 συμμετοχές με τη φανέλα της Ξάνθης και έχοντας πιάσει στην 5η θέση των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου, τον Βεριντιάνο Μαρτσέλο.

Οι πληροφορίες που μεταδίδει το  a-sports.gr αναφέρουν ότι, η Ρουμάνικη Κλουζ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, ύστερα από το πολύ καλό φετινό πρωτάθλημα (6 γκολ σε 28 συμμετοχές). Η Ρουμανική ομάδα θα αγωνίζεται στην Ευρώπη, ενώ έχει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν και ένας από αυτούς είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, το μέλλον του Βασιλακάκη ενδέχεται να σχετιστεί και με την νέα ποδοσφαιρική στέγη του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στον έλληνα χαφ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να τον ακολουθήσει στην επόμενη του ομάδα.

Θυμίζουμε ότι για τον πρώην προπονητή της Ξάνθης υπάρχουν σειρήνες από Ιταλία, Τουρκία και Σαουδική Αραβία, ενώ έχει ιδιαίτερη πέραση και στο εγχώριο πρωτάθλημα. Βεβαίως, το ίδιο ισχύει και για τον Βασιλακάκη…

Share it